Welzijn Verhuur Accommodaties

Ruime en lichte yoga zolder van 100 m2 te huur
Haarlem

mijn mooie, lichte yogaruimte van 100 m2 is gedeeltelijk te huur. Ideaal voor yoga en meditatie (geen verkeer- en burengeluiden)

Wil je de ideale plek voor Familieopstellingen, een mooie bijeenkomst organiseren, masseren of lesgeven op wekelijkse basis op een grote lichte ruimte van 100 m2 in het hartje van haarlem? Kom dan eens kijken naar onze prachtige plek met mooie sfeer die eigen is aan zolders.

Er zijn 10 ramen waarvan 7 grote velux klapramen die in de zomer helemaal horizontaal open kunnen. Net of je buiten zit en aan alle kanten over heel Haarlem kijkt! Behagelijk in de winter en aangenaam luchtig in de zomer. Op de vloer ligt een comfortabele dansvloer.

Er is een ruime kleedruimte met stoelen en je kunt gebruik maken van alle materialen zoals eerste klas yogamatten, kussens en dekens. Ook een waterkoker met theeglaasjes is aanwezig. Er is een klein halletje met een fonteintje. 

Op dit moment is er gelegenheid tot huren op donderdag-vrijdag-zaterdag en zondagmiddag na 13.00

  • Er is een restrictie: geen harde muziek.

De prijs is redelijk en hangt af of je permanent wilt huren of incidenteel. Bel me gerust op om te overleggen.

Biografie / Over Lineke Verrips

Na een korte yoga-ervaring (1983) in de toenmalige Cosmos in Amsterdam leerde ik de yoga pas goed kennen in India 1994. Ashtanga Yoga is mijn eerste liefde. Daarna kwam de prachtige tantrische Kundalini Yoga en White Tantric Yoga in mijn leven en die beoefen ik sinds 1999.

Mijn Klassieke Hatha Yoga certificaat behaalde ik 20en daarna volgde ik ook opleidingen in Critical Alignment Yoga en Yogatherapie (2009/2015). Lesgeven begon in 2003 en ik ben in 2008 mijn eigen Opia Yoga school begonnen. Mijn meditatie ervaring komt uit de Vipassana (inzichtsmeditatie) en de Dynamic van Osho.

In 2004 was ik in India voor een bezoek aan de grote Advaita leraar Ramesh Balsekar en om de Vipassana (inzichtmeditatie) te ervaren. Deze trainingen van 10 dagen stilte heeft mij tot een diepe staat van ontspanning, vrijheid en onafhankelijkheid gebracht. Deze zuivere techniek beoefen ik dagelijks. Eind 2008 ben ik weer in de retraite gegaan, ditmaal in Belgiƫ en ik zal steeds weer gaan als de gelegenheid zich voordoet.. Al mijn ervaring pas ik met liefde toe in alle lessen en sessies.

Inmiddels is de school uitgegroeid tot een plek waar je verschillende vormen yoga en andere bewegingsvormen kunt beoefenen onder deskundige docenten. Tai Chi, Chi Kung, Pilates, Yin Yoga, Kundalini Yoga, Critical Alignment Yoga en de Sivananda Yoga.

Alle lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Drie proeflessen voor 15 euro!

Opia Yoga
Lineke Verrips

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: