Persoonlijke groei Vrouwenspiritualiteit

Workshops Leef vanuit je Hart! een ontdekkingsreis voor vrouwen
Haarlem

Huis van ’t Hart helpt je om de verandering en groei te realiseren die past voor jezelf, je team of je organisatie.

Wil je meer vanuit je hart leven en werken? Wil je meer in je eigen kracht gaan staan? Huis van 't Hart biedt de hartsplek voor groei, inspiratie, verlichting en bezinning.

  • Je bent bij Huis van ’t Hart van harte welkom voor coaching, energiewerk en trainingen op gebied van (innerlijk) Leiderschap.
  • Maatwerk staat bij Huis van ‘t Hart voorop.
  • Afhankelijk van je vraag - persoonlijk of werk gerelateerd - bepalen we samen een passende invulling of een traject op maat.

Ben je nieuwsgierig wat Huis van ‘t Hart jou kan bieden? Neem dan gerust contact op.

Biografie / Over Floor Huis in 't Veld

Ik ben Floor Huis in ’t Veld (1971). In Huis van 't Hart, mijn praktijk voor coaching en healing, combineer ik jarenlange werkervaring als ingenieur met grondige trainingen in de NLP, intuïtieve ontwikkeling en spiritualiteit.

Ik ben afgestudeerd in de Milieuhygiene in Wageningen en master in de interculturele NLP (Neurolinguïstisch Programmeren). De afgelopen jaren volgde ik trainingen in intuïtieve ontwikkeling en werd ik gecertificeerd healer volgens de spirituele school van Barbara Ann Brennan en Linda Keen. Daarnaast ben ik opgeleid om Engelenreadings en Engelenhealings te geven bij Annelies Hoornik. Ik woon in Haarlem, samen met mijn dochters Juul en Sterre.

Bij het coachen van professionele vraagstukken ervaar ik steeds weer dat het een groot voordeel is dat ik vanuit de praktijk weet wat je zoal tegen kan komen. Ik heb ruim vijftien jaar werkervaring als projectleider, procesmanager en interim-manager bij de overheid en in het bedrijfsleven.

Als coach en healer werk ik vanuit mijn hart. Vol rust, openheid, liefdevol, in een veilige sfeer. Zodat er ruimte is voor puurheid en contact van hart tot hart. Dat is in mijn ogen de voedingsbodem om stilte en kracht in jezelf te vinden, om een helder pad te volgen en voor ontwikkeling en transformatie.

Huis van 't Hart
Floor Huis in 't Veld

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: