Welzijn Dans & Beweging

Kinderdans, Peuterdans, Kleuterdans
Haarlem

Dancefun4kids bied onder meer kinderdansexpressie lessen en workshops, dansyoga en schrijfdanslessen. Ook voor kinderen met een ontwikkelingsuitdaging zijn er speciale lessen/begeleiding op individuele basis of in kleine groepjes.

In de studio op de brouwersstraat en enkele andere locaties worden gegeven: Peuterdans, kleuterdans,spelenderwijs dans voor ouder & kind, Schrijfdans, Circusyoga voor kinderen vanaf 5, Dansexpressie & spel voor kinderen diverse groepen, speciale yogadans voor kinderen met ADD.

  • Eveneens lessen op aanvraag (voor kinderdagverblijven, scholen, verjaardagfeestjes, e.d.).

De lessen zijn speels,fantasierijk,dynamisch,niet competatief, leerzaam en gericht op het plezier hebben in beweging en nieuwe dingen leren.Er is ruimte voor de inbreng van het kind.

Biografie / Over Mara Leiblum

Mijn passie voor dans(expressie), bewegen, yoga en het werken met kinderen EN het illustreren, vormgeven, schilderen, live tekenen geef ik ruimte in de 2 ondernemingen die ik heb; dancefun4kids en Artfun4you.

Ik heb een achtergrond in de (ortho) Pedagogiek, met hierna een groot aantal bijscholingen op gebied van beweging, kinderdans, kinderyoga en yoga for the special child (voor kinderen met een ontwikkelingsuitdaging).

  • Al meer dan 25 jaar geef ik op basisscholen, kdv, bso's, prive en in bibliotheken kinderdans, kinderyoga en dansyoga les.
  • Om mijn creativiteit meer kleur en een ander vorm te geven heb ik grafische vormgeving aan de kunstacademie (HKU) gevolgd en een opleiding voor multi-media webdesign (HKU/Hilversum).

Ik vind het erg leuk om iets voor een ander te kunnen (be) tekenen, mee te denken hoe vorm en betekenis optimaal samen kunnen komen in een beeld. Van logo, ansichtkaart, visitekaartjes tot illustraties voor boeken en het vormgeven van flyers.

Het live tekenen op locatie is een mooie aanvulling op dit vlak, waarbij ik op events, lezingen, festiviteiten beelden maak bij het gesproken woord (of het gebeuren).

Dancefun4kids en Artfun4you
Mara Leiblum

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: