Gezondheid Ademtherapie

Adem- en Ontspanningstherapie, Okido Yoga en Finger-Hand Yoga trainingen
Haarlem

Adem- en Ontspanningstherapie voor adem- en spanningsklachten, hoe om te gaan met stress. Okido Yoga: jezelf verbinden met je levensenergie door adem, aandacht, beweging. Finger-Hand Yoga: handoefeningen en -massage voor meer soepelheid.     

AANBOD:

Groepslessen: Easy Yoga, adem en ontspanning,
Beweging, ontspanning, meditatie, adem- en klankoefeningen, eenvoudige yogahoudingen.
Workshops: Finger-Hand Yoga/Reflexzone massage en Do-In vier keer per jaar, zaterdag- of zondagmiddag.
Trainingen: Stress, Adem Ontspannen twee keer per jaar, zaterdag- of zondagochtend.

Individuele begeleiding: 
1.Adem- en Ontspanningstherapie methode Van Dixhoorn is voor eenieder die last heeft van chronische arm-, nek-, schouder- en rugklachten,  slecht slapen, chronische vermoeidheid, nervositeit, hyperventilatie, stem- en ademklachten, opgeblazen gevoel in de buik, tintelingen, als gevolg van spanning. 
2. Combi Adem- en Ontspanningstraining en Finger-Hand Yoga/Reflexzone massage 
Houding, adem en bewegingsoefeningen en handmassage met olie voor meer ademruimte, soepelheid en rust in het hoofd. 

De groepslessen worden zoveel als mogelijk aangepast aan de conditie en behoefte van de deelnemers. Mijn motto is: voelen, doen, voelen en stapje voor stapje loslaten en toepassen in het dagelijks leven. 

Biografie / Over Lucia Ten-Jet-Foei

Ik ben Adem- en Ontspanningstrainer en Yogadocent bij Praktijk AOT in Haarlem.

Vanaf 1978 Okido Yoga en Hatha Yoga beoefenaar. Vooral geinspireerd door Masahiro Oki, Jyoti Kafiluddin, dr N. Tatia en Mizue Tamaki. Okido Yoga lerarenopleiding afgerond in 1997 en de opleiding Adem- en Ontspanningstherapie - methode Van Dixhoorn in 20en HBO-medische basiskennis in 2008 afgerond. Finger-Hand Yoga van Okido Yogaleraar Tatsumura sensei kwam als nieuwe inspiratiebron erbij in 2009.

  • Als Adem- en ontspanningstrainer werk ik niet alleen klachtgericht maar ga ik samen met je na welke instructies (houding, bewegings, aandacht, ademoefeningen) op welk moment voor je nodig zijn. Je wordt je bewust van je spanningsbronnen in je dagelijks leven en hoe er mee om te gaan.

Mijn yogalessen zijn gevarieerd, een mix van yoga, adem en ontspanning, met en zonder yoga hulpmiddelen; cursisten voelen zich op hun gemak, door de aandacht en de aanpassing van de oefeningen aan hun conditie.

Finger Hand Yoga/Reflexzone massage pas ik dagelijks toe bij mezelf en voel meteen het effect in andere delen van mijn lichaam. De lessen van Tatsumura sensei blijven een bron van inspiratie om vooral bij ouderen en personen die geen yogaervaring hebben Finger Hand Yoga/Reflexzone massage toe te passen. Mijn ontwikkeling in deze disciplines wordt steeds verrijkt door feedback van mijn cursisten en mijn collega's en continue scholing bij verschillende yogascholen.

Door te blijven onderzoeken en te experimenteren voel ik steeds beter wat bij mij past en wat op welk moment echt nodig is.

Praktijk voor Adem- en Ontspanningstherapie en Yoga
Lucia Ten-Jet-Foei

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: