Welzijn Stervens- en uitvaartbegeleiding

Helende-Consulten o.a. stervensbegeleiding
Haarlem

Voor begeleiding in uw laatste levensfase, wanneer er zekerheid is dat uw sterven zal gaan plaatsvinden binnen afzienbare tijd.

Wat is stervensbegeleiding?
Stervensbegeleiding is het begeleiden van uw laatste levensfase, wanneer er zekerheid is dat uw sterven zal gaan plaatsvinden binnen afzienbare tijd. 

Wat kan je verwachten?
Het eerste contact zal telefonisch zijn om duidelijkheid te krijgen over uw wensen en mijn mogelijkheden. Wilt u van mijn mogelijkheden gebruik maken, dan kom ik bij u thuis om nog wat verder in te gaan op uw wensen. Dit gesprek is gratis. 
Mijn mogelijkheden bestaan uit een luisterend oor, een goed gesprek, stilte, zachte massage, lichte verzorging (geen verpleegkundige handelingen), bij u waken. Door mijn aanwezigheid kunnen familie of andere betrokkenen even tijd voor zichzelf nemen. 

Wat kan stervensbegeleiding voor je betekenen?
Door mijn aanwezigheid kunt u meer rust ervaren, uw verhaal kwijt als u dat wilt. Er ZIJN voor u / je is voor mij het belangrijkste. 

Afspraken kunnen overdag of ’s avonds. Eventueel kan ook een hele nacht geboekt worden. Mijn ervaring in het werk heb ik opgedaan door het werken voor een hospice bij mensen thuis. Ik werk van uit mijn hart, waarbij ik mij graag op je afstem en mijn heldere vermogens gebruik. 

Naast het werk in mijn praktijk realiseer ik samen met vrijwilligers een prachtige Stiltetuin. 

Voel je vrij om mij te bellen. Voor informatie en afspraken kan je mij bellen tussen 8.00 -8.45 uur en 18.00 - 19.00 uur op 023 - 5326441

Biografie / Over Hannah van der Schee

Jarenlange ervaring in het werken met mensen in de reguliere gezondheidszorg en in mijn praktijk heeft mij geleerd dat er ZIJN voor je zelf en de ander op een liefde- en respectvolle wijze belangrijk is.

Ik werk vanuit mijn hart, waarbij ik mij graag op je afstem en mijn heldere vermogens gebruik. Naast het werk in mijn praktijk realiseer ik samen met vrijwilligers een prachtige Stiltetuin.

Helende-consulten
Hannah van der Schee

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: