Persoonlijke groei Vrouwenspiritualiteit

Art of Feminine Presence en Keizerin van Yin
Haarlem

We bezitten allemaal zowel vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten, maar de energie in een vrouwenlichaam beweegt nu eenmaal anders dan in een mannenlichaam en hoe meer je op deze vrouwelijke energiestroom bent afgestemd, hoe meer je je thuis zult voelen in dit lichaam en in de schepping.

In mijn verschillende trainingen en programma’s ondersteun ik je om alle kwaliteiten die je hebt ontwikkeld te verankeren in je eigen vrouwenlichaam, waardoor je met meer gemak en plezier in het leven komt te staan, zowel privé als professioneel.

Als geregistreerd leraar in The Art of Feminine Presence™ heb ik bijna al onze vrouwelijk afleidingsmanouvres al zien langskomen. Ook in mijzelf. In mijn verschillende trainingsprogramma’s doe ik niets liever dan jou de weg naar je eigen thuis terug te helpen vinden. In je buik.

Je kunt bij mij terecht voor privébegeleiding AFP, individueel of in een groep. Of je kunt de basics van een krachtige, magnetische vrouw ontdekken in mijn programma ‘De Keizerin van Yin’.

Ik werk altijd met oefeningen die alle lagen van je bewustzijn voeden: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. De oefeningen zijn een combinatie van AFP, Womb Wisdom en tantrische yoga. En door de unieke, diepgaande bewegingsmeditatie waarmee  ik als AFP-teacher mag werken, kom je dieper bij jezelf dan je voor mogelijk had gehouden.

Shadeshifter
Aysha Wilka Zelders

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.