Persoonlijke groei Healing en reading

Reiki Centrum Haarlem
Haarlem

Een aura reading geeft je een beeld van waar je leven zich op dit moment bevind. Het geeft je inzicht in je levenspad en waar de groeimogelijkheden voor jou zitten. In een reading kijk ik naar je energiepatroon, je chakra's en je verbindingen met de wereld om je heen. Ook krijg ik informatie door via de Gidsen die bij je zijn.

Je kunt een aura reading doen uit nieuwsgierigheid naar jezelf en wat er diep in jou speelt. Je kunt ook een aura reading doen om meer duidelijkheid te krijgen over bepaalde thema's waar je vragen over hebt. Hierbij valt te denken aan familierelaties, aan werk gerelateerde onderwerpen, je blokkades, hoe je relatie met jezelf is, spiritualiteit, enzovoort. Je talenten kunnen duidelijker worden voor jou zodat jij beter weet waar je je op kunt richten in je leven. Een reading kan je aanzetten tot meer groei en zelfontwikkeling.

Vragen die in een aura reading beantwoordt kunnen worden zijn onder andere:

- Hoe werken ervaringen vanuit het verleden door in mijn huidige situatie?
- Mijn relaties en hoe kan ik daarin zorgen voor groei?
- Benut ik mijn kwaliteiten voldoende?
- Hoe kan ik mijn belemmerende patronen transformeren?
- Is er een vorig leven dat mijn huidg leven sterk beinvloed?

Een aura reading is doorgaans een eenmalig consult omdat het je inspiratie en duidelijkheid geeft hoe je verder kunt gaan. Toch blijkt dat mensen regelmatig, als ze weer vragen hebben over hun leven, terugkomen voor meer adviezen.
Eventueel kan het opgevolgd worden met een coachingstraject of een andere therapievorm die bij je past als je daar behoefte aan hebt. Je kunt ook na de reading een Healing nemen om de informatie te integreren.

Ook is er een mogelijkheid na een reading een healing te nemen ter ontspanning of als je lichamelijke of emotionele klachten hebt.Ik geef diverse healingsvomen in mijn praktijk, bijvoorbeeld, Reiki, Shambhala en The Reconnection.

Daarnaast geef ik diverse cursussen op het gebied van spiritualiteit zoals:

  • Tarot cursus
  • Intuïtieve ontwikkeling cursus
  • Voetreflexcursus
  • Mediumschaps cursus
  • Geneeskrachtige Kruidencursus
  • Reiki cursus
  • Shambhala cursus
  • Aura reading cursus
  • etc.

Tevens heb ik een webshop in orgonite produkten zoals orgonite piramides en kristallen schedels, www.orgonitehealing.nl

Biografie / Over Silvia Roelfes

Mijn naam is Silvia Roelfes. Als kind merkte ik al dat ik meer kon zien en voelen dan de mensen om mij heen. Met mijn intuitieve gaven probeer ik mens, dier en de natuur te ondersteunen.

Ik ben na een reguliere opleiding op de universiteit de alternatieve opleiding tot NEI-therapeut gaan volgen, waarbij ik van dr. Roy Martina persoonlijk les heb gekregen. Daarna heb ik de vervolgopleiding INTEGRA gedaan, waarbij meer naar de lichamelijke kant gekeken wordt. Ook heb ik allerlei andere opleidingen gevolgd op het psycho-sociale, spirituele en natuurgeneeskundige vlak omdat ik het belangrijk vind mijn kennis uit te blijven breiden. Nog steeds volg ik ieder jaar een aantal opleidingen en bijscholingen.

  • In mijn praktijk bied ik een combinatie van mijn kennis en ervaring aan, afgestemd op de persoonlijke behoeften van de cliënt.

Naast Reiki-master ben ik NEI-therapeute, natuurgeneeskundig therapeute, kruidengeneeskundige, coach, medium en psychosociaal hulpverlener. Tevens heb ik een webshop in orgonite producten zoals piramides en anti-stralingsproducten.

Reiki Centrum Haarlem
Silvia Roelfes

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.