Persoonlijke groei Yoga

Iyengar Yoga, meditatie, cursus, events
Haarlem

Onze mooie, volledig geëquipeerde studio ligt centraal in een rustige straat net buiten het oude centrum van Haarlem in de Leidsebuurt.

Ons team bestaat uit hoog opgeleide en ervaren leraren. Samen bieden wij een uitgebreid lesrooster aan met lessen voor alle niveaus – van beginners tot gevorderden – in asana’s (yogahoudingen) en pranayama (ademhalingsoefeningen). De lessen bij Iyengar Yoga Haarlem worden in het Nederlands en Engels gegeven.

Naast de yogalessen volgens de Iyengar methode, kun je bij ons ook terecht voor Vinyasa flow yoga, Hatha yoga en kinderyoga.

Ter inspiratie en verdieping van jouw yogabeoefening, maar ook voor het voeden van je ziel, zullen er regelmatig workshops en evenementen worden georganiseerd.

We nodigen je van harte uit om eens langs te komen en het verschil te komen ervaren.

Biografie / Over Sara Sainthill

Sara, eens Australische wonende in Nederland, beoefent al sinds 1997 regelmatig yoga.

Vanwege een aanhoudende rugpijn ontdekte zij de voordelen van het Iyengar systeem, de gedetailleerde instructies gecombineerd met de nadruk op alignment droegen bij aan haar herstel. Hierdoor geïnspireerd ging zo ervoor om een gecertificeerde leraar te worden. Ze studeert nog regelmatig met haar senior leraren en heeft het geluk gehad naar India en Engeland te reizen om direct met de Iyengars te studeren.

Met warmte en enthousiasme creëert ze een omgeving waarin de studenten zich veilig voelen maar toch uitgedaagd worden, waarbij actie en ontspanning in balans zijn. Ze stimuleert haar studenten de aandacht naar binnen te brengen en ze op hun lichaam, geest en adem te laten focussen om zo hun eigen bewustzijn te ontwikkelen. Dit bewustzijn is een van de grootste geschenken van yoga wat we direct kunnen toepassen in het leven. Het helpt ons om onze eigen ware potentie te ontwikkelen en maakt het mogelijk dat we het leven volledig ervaren.

Iyengar Yoga Haarlem
Sara Sainthill

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.