Persoonlijke groei Meditatie

Zeg jij voor mij, stilte, wat ik niet kan...
Overveen

Elke laatste vrijdag van de maand ben je welkom op de stilteavond in onze huiskamer in Overveen.

We zijn een uur stil, halverwege onderbroken door een belletje. Om je benen te strekken of te verzitten. Na afloop is er thee, die we in stilte opdrinken. Er is geen geleide meditatie, we werken niet vanuit een traditie, we zijn gewoon samen stil.

  • De uitnodiging is je zelf met liefde gade te slaan, de gedachten, emoties, irritaties die opkomen op te merken en er niets mee te doen. Langzaam zul je merken dat de gedachtes vager worden, meer op de achtergrond raken. Je innerlijke stilte verruimt zich. 

Naast de maandelijkse stilteavonden organiseer ik stilteochtenden tussen kerst en  oud-en-nieuw, bezinningsmomenten om terug te kijken en vooruit te blikken. Plus stiltebijeenkomsten door het jaar heen. Deze stiltebijeenkomsten zijn ontstaan uit mijn behoefte samen met anderen stil te zijn en hen te laten ervaren hoe weldadig stilte is. 

Biografie / Over Janny ter Meer

Verlangen is de kortste weg naar je zielDat is mijn motto voor coaching, stiltebijeenkomsten, opstellingswerk en sessies met voice dialogue. Verlangen als levenshouding, niet als doel om na te streven. Open, nieuwsgierig hoe het leven zich ontvouwt. 

Ik ben dankbaar dat ik door trainingen zijnsoriëntatie, de leergang systemisch werk, trainingen voice dialogue en het werken met het stijlkwadrantenspel steeds meer kan rusten in ZIJN, en het DOEN kan laten ontstaan. De kennis die ik heb opgedaan, en mijn levenservaring, zet ik in bij begeleiding van kwestie die het verstand te boven gaan. Zielsvragen, onbenoembare zaken, onbegrijpelijke kwesties. 

Spreekt deze benadering je aan? Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.  

Janny ter Meer
Janny ter Meer

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: