Gezondheid Voedingsadvies & Coaching

De Schoonheid van Water - Zuiver drinkwater, Speciaalwaters en duurzame waterconsumptie
Haarlem

Ben jij Verontrust of in Verwarring over Waterkwaliteit? Ben jij gealarmeerd door de media berichten over watervervuiling?

Of heb je moeite met het drinken van kraanwater, ook al weet je dat waterdrinken nodig is voor je gezondheid? Misschien probeer je kinderen water te laten drinken in plaats van frisdrank? En ben je vervolgens gaan kijken naar hoe je dit kunt oplossen voor jezelf? Of voor je gezin of op school? Dan ben je waarschijnlijk overspoeld door een overvloed aan informatie. 

Er is veel aanbod op het gebied van waterzuivering en wateroptimalisatie. Producenten en leveranciers belichten alle aspecten en voordelen van wat zij bieden. Dan loop je tegen het volgende probleem aan: de kennis is niet eenduidig is en er is veel overlap in de ontwikkelde methodes.

Ik heb dit allemaal aan den lijve ondervonden, sinds ik eind 2010 op onderzoek uitging. Het resultaat van mijn water verkenning heb ik beschreven in het boek 'De Schoonheid van Water - goud van de toekomst'. En de opgedane kennis en ervaring vertaal ik nu naar de dagelijkse praktijk van onze waterconsumptie. 

Mijn bevindingen over waterkwaliteit vertaal ik naar de praktijk als 'waterveredeling'. Zo help ik mensen en bedrijven kraanwater te optimaliseren en personaliseren. Voor heerlijk zuiver drinkwater, speciaalwaters en duurzame waterconsumptie.

Jij kunt hier je voordeel mee doen! Nodig mij uit voor een waterconsult en je kunt probleemloos jouw keuze bepalen in wat specifiek voor jou van toepassing is. De ideale oplossing! :+)

Biografie / Over Giovanna Gomersbach

Wie mij kent denkt aan eten. Aan heerlijk, vers en natuurlijk eten & drinken,  met liefde verzameld en bereid. 

Van jongs af aan wordt ik aangetrokken door natuurvoeding. In mijn beleving staat de kwaliteit van voeding voorop en ik ervaar kwaliteit als het gevolg van zowel de productiewijze, als van het respectvol omgaan met onze natuur. Dit heeft voor mij geleid tot het kiezen voor puurheid en natuurlijke bronnen.

​Eind 2010 kwam ik in aanraking met 'gevitaliseerd water'. Mijn interesse werd gewekt door deze kwalitatieve benadering en behandeling van leidingwater. Een fascinerende wereld ging voor mij open en mijn hele leven is hierdoor beïnvloed!

Nieuw Water waterveredeling
Giovanna Gomersbach

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: