Persoonlijke groei Opleiding en Training

Praktijkopleiding Vernieuwend Denken & Science of Mind
Haarlem

Een diepgaande opleiding die gebaseerd is op de principes van de filosofie van ‘s wereld grootste Vernieuwende Denkers zoals: Louise Hay, Ernest Holmes, Wayne Dyer, Neale Donald Walsch, Joseph Murphy, Eckhart Tolle en vele anderen.

De opleiding bestaat uit een 1e jaar van 9 maanden, twee dagen per maand en kan – als je dat wilt – uitgebreid worden met telkens een korter specialisatiejaar. Je bent zelf volkomen vrij om te kiezen hoe ver je in deze materie wilt gaan.

In het 1e jaar word je ondermeer opgeleid tot Cursusleider van de Louise Hay filosofie, maar je kunt er ook voor kiezen de lesstof voor persoonlijke ontwikkeling te gebruiken! Het 1e jaar wordt afgesloten met een certificaat. Kies je ervoor om als Cursusleider aan de slag te gaan, dan is er de mogelijkheid dat na afronding van het 1e jaar je naam in alle uitgaven de Louise Hay boeken geplaatst wordt als zelfstandig trainer van deze filosofie. Dit helpt uiteraard enorm voor je naamsbekendheid. Je kunt dan na dit eerste jaar meteen aan de slag! Waar dit toe leidt verwoordt schrijfster Louise Hay zelf treffend in een van haar boeken:

  • Uitgebreide informatie over dit 1e jaar en ook de andere specialisatiejaren kun je opvragen of lezen op de website. Heb je andere vragen? Bel gerust met Carmen.

Er is een opleiding die meestal start in september - 2 dagen per maand op de vrijdag en zaterdag van 10.00–16.30 uur. En een opleiding die meestal start in februari 1 x per 14 dagen op de maandag van 10.00-16.30 uur. Bijdrage eerste jaar € 1295,00 incl. uitgebreid lesmateriaal. Dit bedrag mag in termijnen voldaan worden.

Biografie / Over Carmen de Haan

Carmen de Haan is heeft ruim 30 jaar ervaring als bewustzijnscoach. Zij geeft individuele begeleiding, training en opleiding aan mensen die stabieler en zinvoller in het leven willen staan. 

‘Ik zie mezelf als een richtingaanwijzer op de ontdekkingsreis naar jezelf. Door mensen te leren van zichzelf te houden, creëer ik een veilige ruimte, zodat ze kunnen ontdekken hoe onvoorstelbaar ze zijn. Dit is het enige wat ik doe. Ik help mensen zelf de leiding te nemen. Ik help ze weerstanden uit de weg te ruimen, zodat ze in alle omstandigheden van zichzelf kunnen houden. Dit betekent niet dat we nooit meer problemen zullen hebben, maar het verschil is de nieuwe manier waarop we hierop reageren.’

Carmen de Haan, Praktijk voor Communicatie
Carmen de Haan

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: