Persoonlijke groei Muziek & Zang

Stembevrijding
Paterswolde

Stembevrijding gaat over contact maken met jezelf van binnen. En vervolgens naar buiten durven te verklanken wat er zich in jou afspeelt. Woorden dekken niet altijd de lading. Ze kunnen niet altijd je gevoel of verhaal vertellen. Met klanken zijn er meer mogelijkheden. Hierdoor zijn de meest prachtige liederen ontstaan. Liederen waarin de woede hoorbaar is en de pijn die zich daar achter verschuilt. Liederen waarin het verdriet ruimte krijgt, die hoorbaar en zelfs voelbaar wordt. Klanken geven trilling, veroorzaken beweging en geven ruimte. Ruimte voor verbinding. Ruimte om contact te maken met je krachtbronnen. Denk daarbij aan liefde, vertrouwen, eigenwaarde, mildheid etc. Uiteindelijk kom je in contact met de vreugde die wij allemaal in ons dragen.

Je kunt stembevrijding in zetten voor je eigen persoonlijke groei. Daarnaast kun je het ook inzetten om contact te maken met een ander. Mijn passie ligt bij de mensen met dementie. Daar doe ik graag een uitreiking naar. Via stembevrijding kan er een nieuwe ingang voor contact ontstaan.

Biografie / Over Liesbeth Kloppenburg

In 2015 kwam ik zelf in aanraking met stembevrijding in het rouwproces van mijn overleden ouders. Ik wist gelijk dat ik dit door te geven heb. Het bracht mij op een nieuwe manier bij de pijn, het verdriet, de hoop, mijn verlangen en uiteindelijk bij de vreugde. Ik voelde mijn ruimte en kracht, die ik met woorden alleen nooit gevoeld had. Stembevrijding is voor mij de ingang als coach om mensen bij hun eigen innerlijke kracht te brengen. Het gaat om erkennen wat er in jou leeft en wat er allemaal wil zijn. Dit geluid en aandacht geven.

Na 10 jaar in het bedrijfsleven gewerkt te hebben en 10 jaar als logopedist in het zieken- en verpleeghuis, is het nu tijd voor mijn eigen bedrijf. In de tussentijd heb ik een coachingsopleiding gevolgd met daarbij altijd de vraag maar wat is het specifieke wat ik te geven heb. Het antwoord op deze vraag kwam in de opleiding tot Stembevrijder. Via stembevrijding kan ik mensen een ingang geven tot contact met zichzelf en met de ander.

De essentie van mijn werk is het verlangen om iedereen in contact te brengen met zijn eigen innerlijke kracht. En mijn speciale aandacht gaat uit naar de mensen met dementie. Tijdens mijn verpleeghuiswerk kwam ik in aanraking met hen en ook als dochter van mijn moeder heb ik van dichtbij dit proces gezien en gevoeld. Graag geef ik mijn inzichten, ervaringen en nieuwe wegen tot contact door aan anderen.

Stembevrijding en coaching Liesbeth Kloppenburg
Liesbeth Kloppenburg

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: