Welzijn Verlies- en rouwbegeleiding

Verliezen en veranderen
Garmerwolde

Elk verlies is uniek. Elk rouwproces is uniek. Je bent geboren en getogen in deze wereld, en hebt door opvoeding en ervaringen jouw houding in de wereld geleerd. Zo sta jij in de wereld, in je werk, zo hou jij van mensen. Je ouders, vrienden, misschien wel een grote liefde, en kinderen.
En dan, opeens, staat dit stil en ben je alleen nog in de ban van verdriet. Misschien is je partner overleden, misschien heeft je kind een ernstige ziekte.
Hoe dan ook ineens niets lijkt meer wat het was. Alles waar jij grote waarde aan hechtte is ineens volstrekt onbelangrijk.
Wat nu? Rust nemen? Afwachten tot de tijd het ons zal leren?
Verdriet en verlies, een rouwproces vragen om een actieve houding. Het is hard werken en het  kost veel energie. Waarbij je inzet op het opnieuw leren van de wereld. Omdat jouw wereld concreet niet meer hetzelfde is. En omdat de impact die het verlies heeft op jouw emotionele, sociale, psychische en  intellectuele realiteit groot is. Leren leven vanuit de overtuiging dat de dood wel een leven beĆ«indigd maar niet de liefde.

In dat proces sta ik je graag bij.

Biografie / Over Jantje Y. Brouwers

Geboren in 1955 in Holwerd, Friesland. Met een grote liefde voor geschiedenis, pianospelen en muziek werd ik uiteindelijk geschiedenisdocente Havo/Vwo te Delfzijl. Met hart en ziel. Getrouwd in 2000 met de allerliefste man van de wereld. Tot mijn groot verdriet is hij in 2013 overleden. Voor mij heeft dit een grote
verandering ingehouden; niet meer werken met grote groepen maar individueel, in gesprekken van mens tot mens. Praten over verdriet en wat dat in je leven brengt. In samenhang met muziek. In het huis dat mijn man gebouwd heeft.
Naast pianospelen zijn mijn twee teckels van groot belang, hou ik van tuinieren, wandelen, tentoonstellingen en ja, geschiedenis

de Hofstee Coaching
Jantje Y. Brouwers

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: