Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Vitaliteit & Balans | Yin Yoga | Mind-Walk® | Natural Lifestyle
Geldrop

Voor vitaal leven en werken. Vol energie. In balans. 

Holistische dienstverlening voor meer vitaliteit, balans, rust en persoonlijke groei door middel van coaching, training, yin yoga, yoga nidra, Mind-Walk® en natuurlijke en 100% VERSE huidverzorging. Voor zowel particulieren als bedrijven, privé en in groepen

Je energie (weer) laten stromen en in goede banen te leiden, zodat je je lichamelijk én geestelijk fit voelt. Door bewust aandacht te schenken aan het iedere keer weer vinden van de juiste balans op mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch gebied. Door hoofd, hart, en lichaam te verzorgen en te verbinden. En hiermee tegelijkertijd ook bezig te zijn met persoonlijke groei. 

Bewust bezig zijn met je vitaliteit betekent dat je jezelf en je gezondheid serieus neemt. Op alle gebieden.

Mijn activiteiten en dienstverlening bestaan uit een unieke combinatie van verschillende Westerse en Oosterse filosofieën en technieken.  Denk hierbij o.a. aan hNLP, creatief/productief denken, reguliere coachingtools. Maar ook de Vijf Elementen-leer, systeemopstellingen, Soul Body Fusion®, Yin Yoga, Yoga Nidra (diepe ontspanningstechniek), gedachtenkracht, mindfulness, meditatie, visualisatie, ademhaling en Mind-Walk®.

Mijn missie is anderen ondersteunen in het krijgen of houden van meer energie, rust en balans.

 

Biografie / Over Ingrid Daemen

Van hoofd . . .
Jarenlang liet ik mij voornamelijk leiden door mijn hoofd. Het leren, denken en analyseren stond lang centraal in meerdere functies in verschillende bedrijven. Klein en groot. In binnen- en buitenland. In het bedrijfsleven en bij de overheid. Van grote waarde.

. . . via lichaam . . .
Ruim 12 jaar geleden maakte ik kennis met yoga en het lichaam kreeg steeds meer ruimte. Ik ging mij meer verdiepen in de verbindign van lichaam en geest. Volgde diverse yogadocentenopleidingen en alles wat ik al en leerde, kon ik ook steeds meer voelen. Er volgden nog een aantal opleidingen waarin persoonlijke ontwikkeling, coachen, innovatief trainen en creatief denken centraal stonden. Van grote waarde.

. . . naar het hart
Hierna volgde ik de opleidingen Vijf Elementen Vitaliteitscoach en intensieve opleidingen Yin Yoga. Voor mij bracht de Vijf Elementenleer alles wat ik geleerd, gedaan en gevoeld had en wat ik wist heel mooi samen. Vanuit mijn hoofd, via mijn lichaam was ik bij mijn hart aangekomen, die ik nu heel mooi elkaar kan verbinden. Met de Vijf Elementenleer kon ik voor mezelf een aantal dingen verklaren en vielen mijn 'puzzelstukjes' op hun plek. Ook had ik hiermee een mooie kapstok gevonden om mijn ruime ervaring en al mijn activiteiten samen te brengen. En dit zet ik nu in om anderen te begeleiden naar het vinden van balans op fysiek, emotioneel en mentaal gebied. Hen te ondersteunen in het zetten van stappen naar een vitaal en ontspannen persoonlijk en professioneel leven.

Voor vitaal leven en werken. Vol energie. In balans.

Ingrid Daemen
Ingrid Daemen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: