Gezondheid Stressmanagement

Karin Paauwe Hypnotherapie, EMDR, Stressreductie, Video-analyse
Eindhoven

Stress en spanning....wie kent het niet.

Allemaal kennen we, van tijd tot tijd, gevoelens van stress. En meestal verdwijnen deze gevoelens na verloop van tijd op een natuurlijke manier.

Maar....soms gaat het anders. Dan verdwijnt de stress niet. Of het lijkt verdwenen te zijn, maar komt toch steeds (en in sterkere mate) terug. In die situaties is het zinvol om hulp in te schakelen. Als stress te lang aanhoudt kan dat tot allerlei klachten leiden zoals: lichamelijke klachten, slaapstoornissen, sneller geïrriteerd, vergeetachtigheid, slechte concentratie, gevoelens van onzekerheid en depressiviteit.

Als gediplomeerd stressconsultant ben ik opgeleid om op een heldere manier uw stressgerelateerde klachten in kaart te brengen. Zowel op lichamelijk, emotioneel als mentaal gebied.

 

De begeleiding.

Tijdens het eerste gesprek wordt helder wat de aandachtspunten zijn en in welke volgorde we er aan gaan werken. De begeleiding bestaan uit het voeren van gesprekken, het leren toepassen van ontspanningstechnieken en verschillende doeltreffende en ervaringsgerichte oefeningen.

Cursus

Ik geef regelmatig een cursus Omgaan met stress. Zie voor meer info www.vivalibre.nl

 

Viva Libre
Karin Paauwe

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.