Persoonlijke groei Coaching - Bedrijfscoaching

Businesscoach I Mond-tot-mondreclame I Marketingbureau
Ede

Voor de meeste ondernemers is mond-tot-mondreclame de grootste bron van klanten. Maar hoe werkt mond-tot-mondreclame? En hoe kun jij dit inzetten voor je bedrijf? Daar gaan wij mee aan de slag!

Hèt coachingstraject voor duurzaam zakelijk succes

Briljant Marketing heeft een jaar onderzoek gedaan naar de beste marketing die mond-tot-mondreclame tot gevolg heeft. Op basis van de tien succesfactoren hebben we een speciaal coachingstraject ontwikkeld met bewezen resultaat. In elk gesprek deel ik belangrijke kennis met je. Vervolgens gaan we dit toepassen op jouw bedrijf. Je krijgt een opdracht mee naar huis, die je helpt om zelf mond-tot-mondreclame op te bouwen. Dit geeft volop nieuwe inzichten hoe je lange termijn succes bereikt met jouw bedrijf!

Mijn missie? Ik help ondernemers om hun dromen waar te maken. Een businesscoach is zo waardevol. Want twee kunnen meer dan één. Stop dus met alles alleen te doen en ga samen met mij als coach werken aan je bedrijf. Zodat jouw onderneming een succes wordt!

Het heeft mijn hart om jou tot volle bloei en potentie te brengen. Zodat je volop gaat schitteren in het leven en een positieve impact maakt met jouw bedrijf! 

Ik werk op de bovenverdieping van Theater de Leeuw aan de Leeuwensteinplein 1 in Arnhem. Een positieve plek die bruist van de creativiteit. Kom eens langs om het te ervaren!

Biografie / Over Lidwina Brusche

Lidwina is een marketing expert, gespecialiseerd in mond-tot-mondreclame. Zij heeft haar eigen marketingbureau op de bovenverdieping van Theater de Leeuw in Arnhem. Vanwege haar expertise in mond-tot-mondreclame (de grootste klantenbron voor de meeste bedrijven) is zij een veelgevraagd businesscoach. Het grootste gedeelte van haar tijd helpt zij andere ondernemers om hun bedrijf sterk en succesvol op te bouwen. Dat doet zij met veel enthousiasme, wetenschappelijke kennis en een duurzame aanpak. 

Daarnaast staat zij met twee benen in het vakgebied. Zij is zelf ook actief als ondernemer en als marketing vakvrouw, dus ze weet waarover ze praat. 

Briljant Marketing
Lidwina Brusche

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.