Welzijn Persoonlijke verzorging

Pedicure en Schoonheidsspecialist natuurlijk Bij Katinka
Bennekom

Natuurlijk, Bij Katinka

zijn niet zomaar twee woorden die bij mijn voornaam staan.

Natuurlijk, omdat ik er voor gekozen heb duurzaam te ondernemen, niet alleen heeft dat de keuze van mijn producten bepaald maar voer ik dit door in de rest van mijn bedrijfsvoering. Zo hang ik de was liever buiten dan dat ik de droger gebruik om maar een voorbeeld te noemen.

Bij, omdat ik ook bijen houd. Een fascinerende hobby die me nog dichter bij de natuur doet staan. Bijkomend voordeel voor jou is dat je bij mij de lekkerste honing kunt kopen als die voorradig is.

De behandelingen, voor pedicure of schoonheid, die ik geef zijn altijd afgestemd op jouw wensen. Ik help je graag om je fijner, gezonder en mooier te laten voelen. Daarvoor maak ik alleen gebruik van pure, natuurlijke producten. Voorop staat dat jij je op je gemak voelt en helemaal jezelf kunt zijn. Het is mijn doel jou met een goed gevoel weer naar huis te laten gaan.

Biografie / Over Katinka Korver

Een aantal jaren geleden heb ik mij laten omscholen naar pedicure en later ook schoonheidsspecialiste, een van de beste beslissingen in mijn leven. 

De opleiding heb ik bij Amice in Barneveld in gevolgd. Amice staat garant voor professionaliteit en deskundigheid. Daarnaast ben ik aangesloten bij de branche organisaties Provoet en Anbos, deze waarborgen het niveau van kennis en kundigheid.

Vanwege mijn grote liefde voor de natuur heb ik er voor gekozen zoveel mogelijk gebruikt te maken van natuurlijke produkten, het liefst biologisch waar dat kan. Daarom is ook elke behandeling iedere keer weer anders.

Bij Katinka, pedicure en schoonheidssalon
Katinka Korver

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: