Persoonlijke groei Psychosociale therapie

Psychosociale therapie en Stresstraining in Ede en omgeving
Ede

Iedereen heeft wel eens last van stress. Stress is vaak ook goed, het zet je op scherp, verhoogd de adrenaline en zorgt ervoor dat je in actie komt. Om daarna weer tot rust te komen en je voor te bereiden op de rest wat komen gaat. In onze huidige tijd is er voor dat laatste, de rust, weinig tijd. We moeten van alles, werken, gezin, sociaal doen, hobby’s, sporten etc. Vaak gaat dit lange tijd goed tot het opeens niet meer gaat. Een kleine verandering op het werk, een slechte nacht en je merkt dat je drukke schema opeens niet meer zo makkelijk vol te houden is.  Je batterij is letterlijk op aan het raken.

Binnen Praktijk Craanen sta jij centraal! Jouw probleem en jouw oplossing is uniek. Er is geen vaste oplossing, maar door te gaan kijken naar jouw specifieke situatie gaan we ontdekken wat voor jou werkt. Ik geef jou inzicht en geef je verschillende handvatten om naar een oplossing voor je burn-out en stressklachten te komen. Dit doe ik in de groepstrainingen, stresscoaching en psychotherapie zodat jij de hulp krijgt die bij jou past.  

Biografie / Over Maaike Craanen

Hallo, ik ben Maaike Craanen en ik woon in het mooie Ede. Na een behoorlijke omweg via een Orthopedagodiek en Accountancy studie, werken in de zakelijke sector waarin ik het begeleiden van mensen en klanten het allerleukste vond, heb ik in 2013 heb ik zelf een zware burn-out gehad. Ik had moeite om goed om te gaan met de vele veranderingen in mijn leven en ik had een gevoel van vastzitten in iets wat ik niet meer wilde. Het herstel was pittig maar het heeft me ook veel moois gebracht en ik heb het roer behoorlijk omgegooid. Ik ben uiteindelijk Haptonomie en integratieve Psychotherapie gaan studeren en heb me ondertussen gespecialiseerd in stressmanagement.

 

Praktijk Craanen
Maaike Craanen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.