Persoonlijke groei Opleiding en Training

Spirituele school IBBO Barnsteen
Ede

IBBO Barnsteen (Ik Ben Bewust Onderwijs) is een spirituele school voor kinderen van 4 tot 18+ jaar.
IBBO Barnsteen is een school voor basis- en voortgezet onderwijs. Juist voor kinderen die in een gewone school overprikkeld raken, bijv. hooggevoelige kinderen. Bij IBBO zijn we ervan overtuigd dat het bewust aangaan van het levensproces vrijheid, innerlijke kracht, vertrouwen, onvoorwaardelijke liefde, warmte, inzicht, passie en vreugde geeft. In augustus 2016 is IBBO Barnsteen opgestart in Wageningen en sinds januari 2019 is on adres Horalaan 3A in  Ede.

Op deze nieuwe school, krijgen alle kinderen de vrijheid om zichzelf te zijn.
Lesstof wordt aangepast aan de interesses en nieuwsgierigheid van het kind. Daarnaast worden er natuurlijk ook lesmethodes gegeven als taal en rekenen. Het verschil met het reguliere onderwijs, is dat wanneer kinderen even tijd voor zichzelf nodig hebben, ze dat ook krijgen. Ze kunnen even iets anders gaan doen, dit is niet mogelijk op het reguliere onderwijs.

We werken met begeleiders die dit concept toejuichen: onderwijs waarbij uitgegaan wordt vanuit de behoeftes van het kind. We zijn nog op zoek naar nieuwe begeleiders. Mensen met een onderwijsbevoegdheid zijn extra welkom.

IBBO Barnsteen is een particuliere school.
De begeleiders werken vanuit hun hart op vrijwillige basis. Hierdoor is het schoolgeld voor de kinderen slechts 195,- per maand (10 maanden/jaar).

 

 

Biografie / Over Petra Kaizer

Bewust, spiritueel onderwijs. Helemaal mijn ding. Ik ben zo blij dat ik hiervoor mag werken! Eindelijk thuis gekomen.Daar zat ik dan als hooggevoelig ingenieur, eerstegraads bevoegd. Vol met daadkracht, maar wel hoogsensitief (HSP). Vroeger bestond die naam niet. Ik wist alleen dat ik alles doorhad en mij zoveel aantrok. Wat ben ik blij dat ik nu kan en mag meewerken aan IBBO Barnsteen, aan deze vorm van onderwijs. Voor de kinderen van deze tijd. Zowel de kinderen als de begeleiders mogen in hun puurheid staan. Zij hoeven niets meer op te houden of te verbergen, ze mogen ZIJN.Dit gun je elke leraar, elke begeleider, dat gun je elk kind. Dat echt thuiskomen in jezelf. Het is een kado voor ieder mens, alleen lijkt het inpakpapier niet altijd even aantrekkelijk.

IBBO Barnsteen Spirituele school
Petra Kaizer

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: