Persoonlijke groei Kunst

Zyza kunst
Bennekom

Welkom bij Zyza.

Schilderlessen!

Wil je schilderen of tekenen en doe je dit graag in een kleine gezellige groep? Zoek je een plek om met meerdere technieken te kunnen werken.Waar het er vooral om gaat dat je mag spelen, ontdekken en nieuwsgierig zijn. Even lekker los. Dit is  mogelijk bij Zyza.                                                                                                                                                                                          

Het werken met verschillende materialen en technieken is voor mij bekend terrein. Acrylverf, mixed media, oliepastel, ecoline, potlood, zand en allerlei soorten papier. Als kunstenaar en docent ben ik iets meer gericht om op een abstracte manier te schilderen en te tekenen.                         

Het is mogelijk om vrijblijvend een afspraak met mij te maken in het atelier. 

 

Zyza Coaching,

 

ZyZa Coaching is voor vrouwen vanaf 25 jaar die meer uit het leven willen halen. Vrouwen die niet bang zijn om hun handen vies te maken letterlijk en figuurlijk. In de coaching maak ik gebruik van het beeld. Het beeld dat je maakt via een tekening of een andere techniek. Hiervoor hoef je geen ervaring te hebben met tekenen. Er staat niks vast er is ruimte om te spelen en te ontdekken. Het verleden vormt jou en dat maakt je een uniek persoon. Dat is ook waar ik benieuwd naar ben. We kijken samen naar jouw verhaal en beeld en gaan erover in gesprek. De verdieping in. Wat maakt dat jouw hart sneller gaat kloppen, hoe ga je om met je kwaliteiten, werken aan je doelen hoe groot of klein ze ook zijn. Ik luister graag naar jouw verhaal.

Biografie / Over Marianne van Ingen

Mijn naam is Marianne van Ingen-Numan.Onder de naam Zyza deel ik mijn liefde voor tekenen en schilderen als docent en coach.De naam Zyza betekent Groei. Het geloven dat je iedere dag weer de mogelijkheid en keuze hebt om te groeien en dichter bij jezelf te komen.

Je meer en meer kunnen ontplooien, ontwikkelen en groeien door oa tekenen en schilderen is wat bij mij past en ik graag met je deel.

Om deze manier van werken door te geven geef ik schilderlessen, workshops en coaching vanuit het atelier Create Wise te Bennekom.

Welkom bij Zyza

Hartelijke en creatieve groet,

Marianne

 

 

 

 

Zyza
Marianne van Ingen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: