Persoonlijke groei Medium

Medium Gloria
Swifterbant

Onze dierbare overleden staan ons dagelijks bij. Leven zij met ons mee. Ook al zien of horen we ze niet, ze zijn er voor ons, altijd. Een contact vanuit de spirituele wereld kan inzicht geven, troost, een mogelijkheid om dingen te zeggen en/of af te sluiten. 

De consulten geef ik in mijn praktijk in Swifterbant. Een consult duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier en kost € 50,00. 

Biografie / Over Gloria Vogelaar-Tatti

Mijn mediumschapsontwikkeling begon bewust ongeveer 11 jaar geleden. Nu achteraf gezien, zag ik, hoorde ik al zaken die niet iedereen zag en hoorde, al vanaf mijn peutertijd. Ik ging naar een weekend workshop Intuïtieve ontwikkeling voor beginners. Waarom? Zo enorm nieuwsgierig! Een paar maanden ervoor had ik een boek gelezen over een medium. Ik was zo overweldigd over de herkenbaarheid van wat zij omschreef. Nog in dezelfde maand maakte ik een afspraak met een medium. Niet omdat ik medium wilde zijn! Ik dacht, als mediums zoveel weten, dan kan ze me vast vertellen of alles wat ik denk mee gemaakt te hebben echt wel gebeurd is. Het medium vertelde me niet wat wel en niet waar was. (Ja, nu snap ik dat je krijgt wat je nodig hebt en niet wat je wenst). Ze zei tegen mij: “jij hebt ’t ook. Jij bent ook een medium.” Mag ik nu heel hard lachen, dacht ik bij mezelf. Op de één of ander manier waren de woorden zowel geruststellend en verontrustend tegelijkertijd. 

Ik blijf ontwikkelen, vragen stellen, groeien als mens én medium. In de loop van de tijd heb ik begrepen dat dát mijn ding is: Mediumschap. De reis heb ik leren waarderen en de lessen gebruik ik om van te leren. Daar ben ik heel dankbaar voor! Dankbaar voor het geschenk Mediumschap!

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.