Gezondheid Natuurgeneeskunde

Complementair therapeut en masseur
Biddinghuizen

Sportief en actief persoon die openstaat voor anderen. Gezondheid en zelf herstel is heel belangrijk voor mij. Ik ga samen met mijn cliënt na wat er aan de hand is en wat is er nodig om weer te herstellen zodat je weer in balans komt. Mijn behandeling houdt niet op als je de deur uitgaat maar gaat door als cliënt de adviezen opvolgt. Binnen mijn praktijk maak ik gebruik van mijn kennis als therapeut en sportmasseur en als doktersassistent. Ik bekijk mijn cliënt vanuit de reguliere als de alternatieve gezondheidszorg. Mijn praktijk is gevestigd aan mijn huis op de begane grond en goed rolstoel toegankelijk. In mijn praktijk maak ik gebruik van de volgende therapie/behandelingen: complementaire therapie (natuurgeneeskunde) Bowentherpie, Dorn-therapie, spatadertherapie, lypossage, manuele lymfedrainage, Quantum touche, sport en ontspanningsmassage, blessurepreventie, bindweeksel en periostmassage, hot-stonemassage, ayurvedische massage, hapto-relaxatie, stoelmassage. Therapeutisch/medisch tapen.
Verder kan ik met mijn I-health programma meridianen doormeten om storingen in het lichaam op te sporen, deze verstoringen worden vertaald naar klachten die iemand heeft en met de juiste therapie kan iemand weer herstellen. Ik ben A-status therapeut en bij de meeste zorgaanbieder wordt in het aanvullend pakket mijn behandelingen (grotendeels) vergoed.
Ik ben als sportmasseur actief bij BAS-voetbal en werk binnen een huisartsenpraktijk als doktersassistente, verder houik mijn EHBO en reanimatie bij, bij de EHBO-vereniging in Biddinghuizen.

Bodycircle
Leny Burgers-Veentjer

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: