Persoonlijke groei Centra voor Bewustwording

Ont-moet Jezelf
Dordrecht

Meer dan de helft van de vrouwen zegt zich regelmatig tot vaak gestrest te voelen. Eén op tien van ons heeft er zelfs altijd last van. Dus ja, we kunnen nog moeilijk ontkennen dat we soms als kippen zonder kop rondrennen. De reden waarom vrouwen zoveel last hebben van stress moeten we niet ver zoeken. Willen we immers niet allemaal de perfecte moeder, vrouw, dochter, vriendin zijn? Snel even verjaardag traktaties maken voor de klasgenootjes van je kids, die grote berg strijk wegwerken én dan nog eens naar de fitness hollen voor dat bikini-proof lichaam. Herkenbaar? Dringend tijd om wat meer aan onszelf te denken.

Bij Ont-moet Jezelf willen wij een alternatief bieden voor deze ratrace. Wij willen je aansporen om af en toe ook eens stil te staan en tijd te nemen voor jezelf. Jezelf Ont-moeten. Daarom is Ont-moet Jezelf de plek voor vrouwen die meer balans in hun leven zoeken. Vrouwen die willen groeien, ontspannen, hun creativiteit willen ontdekken en willen verbinden om zodoende meer energie te krijgen om hun dromen te realiseren.

Je kunt bij ons deelnemen aan ontspannende gezondheids-workshops, onthaasten tijdens onze meditatieavonden, je laten verrassen en inspireren tijdens één van de spirituele workshops of je talenten ontdekken in één van de creatieve workshops. Zien we je binnenkort?

 

 

Biografie / Over Esther Limonard

Wij zijn Jolanda en Esther, 2 powervrouwen die hun kennis, ervaring en deskundigheid hebben samengevoegd om een plek te creëren waar je als vrouw gewoon lekker jezelf kunt zijn. Dit is Ont-moet Jezelf geworden.

Bij Ont-moet Jezelf willen wij je aansporen om af en toe ook eens stil te staan en tijd te nemen voor jezelf. Jezelf Ont-moeten. Daarom is Ont-moet Jezelf de plek voor vrouwen die meer balans in hun leven zoeken. Vrouwen die willen groeien, ontspannen, hun creativiteit willen ontdekken en willen verbinden om zodoende meer energie te krijgen om hun dromen te realiseren.

Je kunt bij ons deelnemen aan ontspannende gezondheids--workshops, onthaasten tijdens onze mindfulnesscursus, je laten verrassen en inspireren tijdens één van de spirituele workshops of je talenten ontdekken in één van de creatieve workshops. Zien we je binnenkort?

Wees welkom voor een ontmoeting en een gesprek.

Ont-moet Jezelf
Esther Limonard

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.