Persoonlijke groei Healing en reading

Tarot | I Tjing | Coaching
Okkenbroek

Vraag je jezelf af of je baan/partner/huis nog bij je past of wil je weten welke (oor)zaken uit het verleden ervoor zorgen dat dingen nu niet lekker lopen? Het kan ook zijn dat je op zoek bent naar antwoorden over jezelf of inzicht wilt in bepaalde relaties. Het maakt niet uit waar je mee rondloopt, met behulp van de kaarten wordt inzicht geboden en uitzicht voorspeld. De blauwdrukken die zich in jou hebben vastgezet worden op tafel gelegd, zodat je dit ten gunste kan keren. De Tarot is inzetbaar voor ieder levensgebied. Met behulp van Tarot geef ik je inzicht in de processen die zich herhalen.

De Tarotkaarten worden al eeuwenlang geraadpleegd voor allerhande levensvragen. De Tarot is omhuld met mysterie, maar in feite is het een praktisch hulpmiddel dat inzicht biedt in de innerlijke wereld en persoonlijke omstandigheden. De wijsheid schuilt in de symbolen op de kaarten. Symbolen communiceren rechtstreeks met het onderbewuste. Dit is de kracht van de Tarot. Degenen die de kaarten laten raadplegen willen graag advies over (liefdes)relaties, werk, keuzes maken, persoonlijke ontwikkeling of helderheid over bepaalde gebeurtenissen. Iedere sessie leidt weer tot 'aha' momenten en biedt handvatten om stappen te kunnen zetten in de richting van je hart.

Biografie / Over Rachel van der Waal

Met man, hond en kippen woon ik in het buitengebied van de gemeente Deventer. Op dit mooie plekje heb ik ook mijn praktijk. Ik ben gediplomeerd Tarot therapeut en Lifecoach. Met groot empathisch vermogen en energetische afstemming kom ik samen met jou tot de kern van de zaak. Alle antwoorden liggen opgeslagen in het quantumveld. Tarot is één manier om hiermee contact te maken.Ik heb het tot mijn missie gemaakt om zoveel mogelijk mensen te laten inzien dat Tarot een praktisch hulpmiddel is om inzicht te krijgen in onderliggende oorzaken van terugkerende ongewenste situaties. Genieten van het leven zou net zo gewoon als ademen moeten zijn, maar vaak worden we afgeleid door negatieve aangelegenheden of moeizame relaties. Inzicht hierin geeft vaak een 'aha' moment en het vertrouwen dat het goed komt. Tarot biedt inzicht, overzicht en uitzicht. 

Ik heb een bedrijfskundige achtergrond, maar gedreven door zingeving ben ik in 2016 een praktijk als Lifecoach begonnen. Na verloop van tijd ben ik mezelf verder gaan bekwamen in Tarot. Hierdoor werd ik in staat gesteld nog een stap verder komen in de coaching. Door de resonantie met de kaarten in beeld te brengen wordt het helder waar je bewust mee aan de slag kan. 

Nog steeds word ik blij van de weg die ik ingeslagen ben. Na ieder consult ben ik dankbaar dat ik dit werk mag doen. Het is mijn passie om zoveel mogelijk medemensen te helpen op hun weg naar innerlijke vervulling en geluk.

Hartegroet,

Rachel

Huis van Overgave
Rachel van der Waal

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: