Gezondheid Homeopathie

Natuurlijk gezond!
Gorssel

Bij bewust leven en in je kracht komen past ook een bewuste keuze voor je gezondheid of een bewuste oplossing zoeken als het even niet zo lekker gaat….. Klassieke homeopathie is hiervoor bij uitstek ook een fantastische manier, omdat deze natuurlijke geneeswijze zonder bijwerkingen jouw eigen genezingsvermogen aanspoort om weer in balans te komen. Een persoonlijke behandeling in samenwerking met jou, helemaal op jou afgestemd, dat bied ik ook als klassiek homeopaat. Al lijken jouw klachten op het eerste gezicht hetzelfde als die van een ander, jij ervaart ze op jouw eigen manier.

Van nature beschikt de mens over energie en vitaliteit om ongemakken te overwinnen. De veeleisende levensstijl van onze tijd kan deze energie en vitaliteit echter reduceren en zelfs uitputten. Lichaam en geest raken uit balans, ziekten en andere ongemakken kunnen het gevolg zijn.

In deze situaties kan een klassiek homeopathische behandeling ondersteuning bieden en het lichaam een prikkel geven om op eigen kracht weer gezond te worden.

Biografie / Over Janny Jansen

Mijn naam is Janny en ik ben o.a. dol op reizen. Mooie oorden en landen ontdekken en verkennen maar vooral ook op ontdekkingsreis gaan in mezelf en anderen dit ook laten ervaren. Ik neem je graag mee op reis in jezelf, wat beweegt jou, wie ben jij werkelijk als je die zware rugzak met ervaringen en beperkingen die jou niet meer dienen kunt af doen?

Als ontdekkingsreiziger in bewustzijn ben ik dol op reizen, dansen en alles wat met gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn te maken heeft. Van jongs af aan leef ik me in in anderen om even door de bril van de ander naar de wereld te kijken. Het menszijn heeft mij altijd gefascineerd, het fascineert mij te ontdekken wie iemand is in de meest pure vorm, vaak met een zware rugzak bij zich dragend die tijdens het leven kan ontstaan. Van deze fascinatie voor het menszijn en van mijn interesse voor persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing heb ik mijn werk gemaakt.

Al mijn hele leven ben ik hiermee bezig . Mijn moeder kampte met gezondheidsproblemen en mede daardoor was ik als kind al enorm gefascineerd door de invloed van voeding op haar gezondheid en de werking van het menselijke lichaam.

Toen ik zelf een moeilijke periode doormaakte en niet lekker in mijn vel zat begon daarnaast een ontdekkingsreis naar de mentale en spirituele kant van gezondheid. Ik merkte dat gezondheid en geluk begint met bewustwording. Geluk zit in jezelf en het gaat erom hoe je met de uitdagingen van het leven omgaat. Deze ontdekkingsreis is op jonge leeftijd gestart en gaat nog steeds door. Het is een continu proces van verwondering, ontwikkeling en groei. Wat mij betreft een prachtig en geweldig proces!

Ik word blij als ik mensen op ontdekkingsreis zie gaan en de rugzak van beperkende overtuigingen en patronen zie afgooien, bewust worden dat ze anders kunnen kiezen en groeien tot wie ze werkelijk in essentie zijn. Meer rust, ruimte, lichtheid en vrijheid tot gevolg, hoe mooi is dat!

MIJN MISSIE: jou inspireren om bewuster te leven en te ervaren dat je lichaam en geest zoveel meer kunnen dan waar je nu aan gewend bent. Ik begeleid je in mijn praktijk graag met de diverse mogelijkheden om dit proces te verwezenlijken!

 

 

 

 

Innergy for life
Janny Jansen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: