Persoonlijke groei Creativiteit

(her)Ontdek fantasie en talent via schilderen
Rijswijk

De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Er staat voorop, dat iedereen zich persoonlijk kan ontwikkelen. In eigen tempo en met eigen beleving­swereld. Je (her)ontdekt fantasie en je talent. Door deze vaardigheden leer je weer genieten van het proces en het schilderen zelf. Niet alleen de focus op het resultaat.
Geen enkele vorm van werken is fout of gek: realistisch, expressionistisch, geabstraheerd of abstract. Het vertelt jouw verhaal, jouw visie op de wereld in verf, potlood of krijt. Afkijken mag! Laat je inspireren. Ik help je met mijn kennis over kunst, materialen en technieken waardoor je zoektocht niet vastloopt.

De lessen worden gegeven in mijn Atelier: Torenstraat 1c, 2282 BK Rijswijk. Heb je belangstelling, kom een proefles volgen.

 

Biografie / Over Mariska Mallee

Mijn opleiding: KABK Koninklijke academie van Beeldende Kunsten Den Haag.
Afgestudeerd in 1982. Beeldend kunstenaar in de disciplines: schilderen (olie-, acrylverf en gemengde techniek), monumentaal schilderen, grafiek, tekenen en fotograferen. Ik laat mij inspireren door wiskunde, kwantummechanica, ruimtevaart, architectuur , nieuwe duurzame technologieën, circulaire economie en de natuur. Ik werk als zelfstandig docent teken-/schilderlessen in alle disciplines en materialen aan volwassenen sinds 1985.

ArtShareMR
Mariska Mallee

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: