Persoonlijke groei Familie- en systeemopstellingen

Natuuropstellingen, Plekopstellingen, Geboorteplekopstellingen, Woonplekopstellingen
Voorschoten

Natuur- en omgevingsopstellingen zijn een behulpzame methodiek om meer zicht te krijgen op wat er speelt in de dynamiek tussen mensen en hun natuurlijke leefomgeving; wat daarin mogelijk stagneert; en wat bijdraagt aan een verbetering die zowel onszelf als het geheel ten goede komt. Steeds weer blijkt dat planten, dieren, water en land geen passieve objecten van ons handelen zijn, maar er actief op reageren vanuit een eigen vorm van bewustzijn. Wij staan niet boven of buiten de natuur, maar zijn er totaal mee verweven. Een natuur- en omgevingsopstelling helpt je om de taal van de natuur (beter) te gaan verstaan, en je bewust te worden van jouw plek binnen het samenspel van leven op Aarde

Plekopstellingen helpen je om erachter komen wat jouw weg is in het leven en wat je volgende stap kan zijn. Het gaat je helpen om bij je innerlijke kern te komen die weet wat je oorspronkelijke opdracht is.

Bij natuurvolkeren is de geboorteplek de poort naar de wereld waar we vandaan komen. Wij vieren onze verjaardag en niet onze geboorteplek. Met behulp van een opstelling kunnen we weer in contact komen met onze geboorteplek. Dit voelt als een soort thuiskomen op zielsniveau en is doorgaans een intense ervaring.

Een woonplekopstelling helpt je om de juiste plek te vinden op deze Aarde die echt bij je past.

Biografie / Over Krishna Leermakers

Ik kom uit een groot katholiek Brabants plattelandsgezin. Mijn vader was veearts. Ik voelde me al jong verbonden met de natuur. Die is toch van ons allemaal. Als kind verwonderde ik me over al die omheiningen en hokjes waarin we onze ruimte indelen.

Ik heb fysische geografie gestudeerd en jarenlang ermee gewerkt als natuurconsulent, maar nu wil ik mensen begeleiden op hun zoektocht naar wat hun plek is en ook ze de verbinding laten voelen met de natuur, waar we immers deel van uitmaken. Dat weer te voelen is volgens mij essentieel voor ons welbevinden.

Behalve diverse opleidingen in organisatie- en familieopstellingen heb ik ook een achtergrond in emotioneel lichaamswerk, mindfulness, geomantie/sjamanisme, NLP en actieve en sociale meditaties. 

SYSTOP Systeemopstellingen
Krishna Leermakers

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: