Persoonlijke groei Centra voor Bewustwording

Je mag er helemaal zijn
Den Haag

Vrijuit zingen zet je in de kracht en authenticiteit van je ware stem. Je spreekstem én je zangstem. Het is is een combinatie van stembevrijding en authentic relating. Naast het uiten van je ware stem, worden de vaardigheden ontvangen, loslaten en luisteren gestimuleerd.

In een veilige bedding maken we een muzikale reis waarbij gevoelens en emoties via klank in beweging komen. Het gaat dus niet om mooi zingen, maar om zingen vanuit je ziel. En daarin gehoord en gezien te worden. Dat levert vaak weerstand op, en juist met die weerstand werken we.

Vrijuit Zingen lucht enorm op, het geeft je kracht en vergroot je zelfvertrouwen. Ook als je denkt dat je niet kunt zingen. Juíst als je denkt dat je niet kunt zingen. Ik verheug me er op om jou te ontmoeten in OSHO Wajid Meditatie Centrum in Den Haag om samen je ware stem te bevrijden!

Biografie / Over Mizza Marcel Hendriks

In zijn workshops inspireert en stimuleert Mizza op een eerlijke, speelse en humoristische manier tot bewustwording, verbinding en groei. Zowel op persoonlijk vlak, als in relatie tot maatschappij en werk.

Mizza: "Ik heb zelf veel gehad aan het bevrijden van mijn stem. In een leergang stembevrijding onder begeleiding van Jan Kortie, vond ik opnieuw verbinding met mijzelf en mijn omgeving. Ik deel deze bevrijdende ervaring graag met jou."

 

vrijuitzingen.nl
Mizza Marcel Hendriks

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: