Gezondheid Orthomoleculaire therapie

Orthomoleculair voedingscoach
Wateringen (vijftig meter vanaf Erasmusweg!)

Inmiddels een kleine 10 jaar geleden de opleiding 'Gewichtsconsulent' gevolgd en heb daarna de opleidingen 'Gewichtsconsulent voor Kinderen', 'Vrouwen in de Overgang & Voeding' en 'Ouderen & Voeding' gevolgd. Natuurlijk ook 'Orthomoleculaire voeding' afgerond en nu lekker op dreef met het herhalen van 'Emotie-eten'. Ik heb 9 jaar voor een werkgever groepen mensen veel geleerd over gezonde voeding en ondersteund naar hun doel.

Inmiddels begeleid ik als Voedingsmevrouw Leonie mensen 1 op 1 met orthomoleculaire voeding richting het gezonde gewicht en bied daarbij ook steun als het gaat om goede gewoonten creëren, wat natuurlijk ook een groot onderdeel is voor het volhouden én daarbij de leefbaarheid niet uit het oog te verliezen. Het mooie is dat je al snel ervaart hoe het voelt om lekkerder in je vel te zitten.

Het is daarbij ook mogelijk extra ondersteuning te krijgen met het voedingsprogramma ‘De Eetlijn’. Een programma waarbij je nog specifieker met voeding leert omgaan waardoor je lichaam zichzelf als het ware reinigt. Al je cellen komen dan in opperste paraatheid te staan waardoor jij je fantastisch gaat voelen en bruist van energie. Gezondheidsklachten kunnen verdwijnen als sneeuw voor de zon. 

Zelf ben ik super enthousiast over gezonde voeding en wat je daarmee kan bereiken. Ik zou dan ook graag dit enthousiasme met jou delen. Laat voeding je medicijn zijn!

Biografie / Over Leonie Zwinkels

Hallo! Ik ben Leonie Zwinkels, 53 jaar en een rasechte Westlandse.

Ik ben moeder van 2 prachtige volwassen dochters en al ruim 9 jaar werkzaam als Voedingscoach. Wat ik het allerliefste doe is mensen leren met gezonde voeding hun lichaam te voeden. Waar die passie begonnen is? Mijn vader zei altijd:

“Je hebt maar 1 lichaam, wees daar zuinig op!”. 

Een zin die ik nooit vergeten ben. Negen jaar geleden ben ik begonnen met de opleiding Gewichtsconsulent. Zeker niet met de bedoeling in die sector aan de slag te gaan. Ik had immers een ontzettend leuke baan. Tijdens een avond Googelen kroop het bloed toch waar het niet gaan kon en binnen de kortste keren werkte ik bij een groot bedrijf dat mensen een gezond eetpatroon aanleert. Met Voedingsmevrouw Leonie begeleid ik je graag met nóg specifiekere voeding: onbewerkt, lactose- en glutenvrij. Zo gemakkelijk en zo lekker!! Je lichaam zal er dankbaar voor zijn waardoor jij  vele malen lekkerder in je vel zit!!

Voedingsmevrouw Leonie
Leonie Zwinkels

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: