Persoonlijke groei Psychotherapie

integratieve psychotherapie & coaching
Den Haag

Ik heb een eigen praktijk voor integratieve (psycho)therapie en coaching. Het uitgangspunt van de integratieve werkwijze is dat jij alles al in je hebt om dat waar je mee worstelt, aan te pakken en op te lossen. Je weet op dit moment alleen even niet hoe. Daar ga ik met je naar kijken. Onderzoeken wat jij nodig hebt om weer helderheid te krijgen en je weer vrij te bewegen op jouw eigen pad. 

Omdat ik naast coach ook therapeut ben, kunnen we, als het nodig is en als je dat wilt, ook de diepte in. Werkvormen en technieken die ik in kan zetten zijn: verhelderende gesprekken, visualisaties, ontspanningsoefeningen, hypnotherapie, EMDR, opstellingen, schrijfoefeningen, wandelcoaching, ACT (acceptance and commitment therapy), voice dialogue/speels coachen, innerlijk kind-werk, werken met talenten. Vaak bestaat een traject uit een combinatie van allerlei werkvormen, die altijd ondersteunend zijn, niet leidend. Dat ben jij namelijk. 

Naast individuele sessies geef ik ook workshops ('op een kruispunt') en werkplaatsen ('je eigen weg'). Neem een kijkje op mijn website om daar meer over te lezen. 

Biografie / Over Heidi Vijverberg

In 2009 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk. De basis daarvoor is gelegd aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam, waar ik in vier jaar geschoold ben tot integratief therapeut en coach.

Daarnaast heb ik allerlei specialisaties en nascholingen gevolgd, zoals hypnotherapie, relatietherapie, voice dialogue, EMDR, speels coachen, ACT, wandelcoaching, individuele opstellingen. Ook weer bij allerlei verschillende instituten. Ik vind het belangrijk (en leuk!) om me voortdurend bij te scholen en te ontwikkelen. 

Ik ben ECP (European Certificate for Psychotherapy) gecertificeerd, en aangesloten bij de beroepsvereniging NVPA en koepelorganisatie RBCZ. Daarnaast ben ik geregistreerd bij de SCAG (geschillencommissie).

Mijn sessies worden door de meeste verzekeraars (deels) vergoed uit de aanvullende verzekering. 

Heidi Vijverberg, therapie & coaching
Heidi Vijverberg

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: