Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Personality Coach
Wateringen

Wat zijn jouw Wensen… waar Droom jij van?

Je wilt…

  • Jouw angsten en belemmeringen loslaten.
  • Een burn-out voorkomen.
  • Je eigen keuzes maken.
  • Jouw antwoorden vinden.
  • Een leven in VrijheidVreugde en Geluk.

Ieder mens is van nature Open, Krachtig en Enthousiast, maar ergens ben je deze eigenschappen kwijtgeraakt. Alleen jij kunt er voor zorgen dat je ze weer terugvindt, zodat jij in Vrijheid en met Passie en Voldoening je leven kunt leven. Stap NU bewust uit je comfortzone, leef vandaag en maak je dromen waar. Ga voor Altijd een vakantiegevoel!

Jij verdient het om Vrij, Energiek, Gelukkig en Zelfbewust te leven in je natuurlijke flow

Ik gun jou ook een geweldig leven in Vrijheid en Vertrouwen zonder belemmeringen. Ontdek wie jij bent… maakt contact met je Innerlijke Wijsheid en Kracht en ontdek dat ook voor jou het leven Magisch is. Ga voor een eeuwig vakantiegevoel. Op de plaats waar de blokkade oplost, ontstaat nieuwe Ruimte. 

Kiezen wat je wilt vanuit Persoonlijke Vrijheid, Vertrouwen en Liefde. 

Haal het beste uit jezelf naar boven en maak van jouw Droom Werkelijkheid. Ga samen met mij de uitdaging aan in het traject van persoonlijkheidsontwikkeling. Ik zie precies waar jouw innerlijke pijnen en blokkades zitten en kan ze samen met jou genezen en helpen loslaten. Maak vanaf nu je eigen keuzes die bij jou passen, los van externe factoren en invloeden uit je omgeving. Wees je krachtige Zelf.

Biografie / Over Patricia Leenaarts

Hoi, mijn naam is Patricia Leenaarts en ik woon in Wateringen samen met mijn partner, onze dochter en ons lieftallige hondje. Mijn hobby's zijn wandelen, zeilen, fietsen, lezen, reizen, samen zijn en gezelligheid. Het is mijn passie om jou te laten zien hoe jij bij jezelf naar binnen kunt kijken, jezelf kunt genezen en ontdekt wat de situaties uit jouw leven jou te vertellen hebben.  

Ooit raakte ik alles kwijt wat me lief was en zocht ik naar een manier om mijn leven opnieuw vorm te kunnen geven!

Door emotionele gebeurtenissen in je leven raak je vaak een tijdje uit je 'gewone' doen. Je leven staat letterlijk op zijn kop en het loopt niet meer zoals je graag zou willen. Je leeft op de automatische piloot en gaat ‘gewoon’ door met je leven. Niks bijzonders, dat doet iedereen. 

Tot ik merkte dat het 'gewoon doorgaan' met mijn leven niet zo gemakkelijk ging door verschillende lichamelijke klachten. De artsen hadden geen oplossing en ik had geen andere keus dan hier zelf mee aan de slag te gaan. Ik ben op zoek gegaan naar oplossingen en heb deze gevonden. Ik een manier ontdekt die het leven gemakkelijker, leuker, liefdevoller en luchtiger maakt. Nu zijn mijn fysieke klachten allemaal weg. 

Om dit ook met anderen te kunnen delen heb ik hiervoor een methode ontwikkeld. Met de 'jij-methode' kun jij ook je lichaam en geest herstellen, je bent niet langer afhankelijk van anderen en leert om je eigen oplossingen te vinden.

Praktijk Infinity
Patricia Leenaarts

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.