Gezondheid Eten & Drinken

Kookworkshops
Den Haag

Fun-cooking is populair. Maar run-cooking ook: wie heeft er nog tijd?

Leer genieten van koken én eten, juist ook met uitdagingen als allergie en specifieke voedingsadviezen. Kies voor individuele begeleiding of een groepsworkshop - ook als teambuilding, ook op locatie. 

Zoals Hippe borrelhapjes, Indisch, Thais, Indiaas, Italiaans, De Keukens van het Midden-Oosten, Tapas, High Tea, Bijzondere Salades, Koud buffet, Sushi, Fantasierijk koken met groenten, Meer vis op tafel, Kerstdiner: genieten  zonder stress of Feestelijk eten voor twee. Kom plezier hebben tijdens de kookworkshops op maat!

Biografie / Over Charlotte Warner

Kookgek, auteur, kookdocent, chefkok, diëtist, orthomoleculair voedingskundige en levensgenieter… voor Charlotte Warner kan het prima elke dag feest zijn. Juist wanneer je aan een gezonder gewicht of leefstijl moet werken, is het des te belangrijker alles een beetje lollig te houden. Waar zou je het anders voor doen?

Bij Charlottes lezingen vallen de schellen je van de ogen: wat vroeger goed was, is vaak niet meer wat het lijkt. Charlotte onthult in heldere, overtuigende taal en met een flinke portie humor de do's en don'ts van de voedingsleer. Dat levert inspirerende lezingen op over fabeltjes rond voeding en het effect van lekker genieten.

De Bourgondische Diëtist
Charlotte Warner

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: