Duurzaamheid Natuurbeleving

Workshops, themalunches en meer. Dicht bij de natuur smaakt alles lekkerder en is het leven mooier.
Delft

Wij organiseren workshops, themalunches, kruiden- en cullinaire reizen.

Denk aan:

  • Het geven van les in het gebruik van kruiden, vruchten en wilde planten. Dit  op zowel medicinaal -, cosmetisch –  en culinair gebied. 
  • Het maken van beplantingsplannen (of het ontwerpen van kruidentuinen) en het leveren en verwerken van deze beplanting op locatie.
  • Gezond eten met pure producten.
  • Culinaire reizen waarin avontuur, natuur en koken met de lokale bevolking de speerpunten zijn in: Marokko (Marrakech en het Atlasgebergte), Turkije (het schitterende Dalyan met zijn natuurlijke omgeving) en Portugal (Moncarapacho)

In onze tuin groeien de meest bijzondere kruiden. Denk bijvoorbeeld aan aardbeien- en chocolademunt. Het 1 jarige kruid honingmeloensalie, die schitterende rode bloemen geeft en waarvan het blad heerlijk is om in de salade te verwerken.

Wanneer het seizoen het toelaat, pluk ik de verse kruiden uit de tuin en maak ik hier lekkere en gezonde hapjes en drankjes mee. Uiteraard wordt er niet met bestrijdingsmiddelen gespoten en haal ik mijn kruiden bij een biologische kruidenkweker. 

Wist je bijvoorbeeld dat Salieideaal is om thee van te maken? Je lichaam zal soepel blijven doordat het maag-darmkrampen bestrijdt, de weerstand verhoogt, depressiviteit vermindert, ontstekingen tegengaat en de spijsvertering bevordert.

Kom eens langs en neem een kijkje in de agenda ;)

Biografie / Over Mira Roosenburg

Graag stel ik me even voor. Mijn naam is Mira Roosenburg en ik woon met mijn vriend en zoon in een schitterende bungalow in Delft, aan de rand van Den Hoorn. Het is een unieke locatie met een grote gezellige tuin, waar voornamelijk kruiden groeien, gelegen aan het water De Look.

Ik houd van de natuur en van het werken met natuurproducten. Iedereen  heeft het over duurzaamheid en over “Groen”. Graag wil ik daarin ook mijn steentje bijdragen. Daaraan vorm en inhoud geven is mijn uitdaging. 

 

Bij ons Delft
Mira Roosenburg

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: