Welzijn Verhuur Accommodaties

Het groenste hotel van Nederland
Delft

Hotel de Plataan is een erg vriendelijk, gastvrij en stijlvol *** hotel met een zeer eigen karakter dat is gelegen in het historische hart van het centrum van Delft. De markt, musea en andere bezienswaardigheden zijn allemaal op loopafstand van het hotel.

Daarnaast is ons hotel zeer groen door: natuurlijk tuinieren, het gebruik van vele ecologische en Fair-Trade producten en hebben wij de hoogste status gehaald bij GreenKey: GOUD en horen tot de top 3 van Nederland! Lees verder

In het huiskamercafé heeft u de keuze uit verschillende soorten ontbijt, diverse hapjes en drankjes. Wanneer u direct bij het hotel boekt, wordt u bij aankomst getrakteerd op een gratis welkomstdrankje. Bij een overnachting kunt u gratis gebruik maken van ons parkeerterrein (op basis van beschikbaarheid). In het hotel en op het terras kan gebruik gemaakt worden van gratis draadloos internet. 

De muren van de hotelkamers en in de rest van het hotel zijn op een unieke wijze beschilderd door de Delftse kunstenares Juul Smulders. Er zijn prachtige themakamers in het hotel, met als uitgangspunt een boom, of een grote plant. Het themas hebben we gekoppeld aan de plek waar deze boom van nature voorkomt en de cultuur die je daar vind.

Verhuur accommodaties

Naast overnachten is Hotel de Plataan ook de perfecte locatie voor uw vergaderingen, bijeenkomsten of workshops. Een mooie combinatie met bewust en groen! Er zijn twee vergaderzalen voor ca. 10-12 personen en een grote voor 20-30 personen. 

Biografie / Over Hans Meijer

Wij zijn ooit begonnen als architect en verpleegkundige, die een aantal kamers in ons eigen huis hadden ingericht als pensionkamers. Toen de vraag kwam of wij kinderen wilden. Die wilden we heel graag, maar we vonden het zo leuk dat wij af en toe gasten over de vloer hadden. Toen zijn we groter gaan kijken en inmiddels 25 jaar later zijn wij nog steeds dolgelukkig met zowel kinderen als het mooiste hotel van Delft. Er stond zo'n prachtig oud pand te koop aan het Doelenplein in Delft, waar toentijds nog de PTT telecom (lees KPN) zat. Met een prachtige Plataan voor de deur, konden wij niet anders dan ons hotel vernoemen naar de prachtige boom aan ons terras. 

Hotel de Plataan
Hans Meijer

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: