Welzijn Yoga

De Yogazolder
Culemborg

Yin yoga, meditatie en massage-werk zijn middelen die een ontspannend en verhelderend effect hebben op ons mensen. Het met regelmaat beoefenen van houdingen binnen de eigen mogelijkheden en in het eigen tempo geeft ruimte voor overgave. Een plek waar je brein niet naar de zoveelste oplossing of activiteit hoeft te rennen en je emoties de ruimte krijgen om alle indrukken te verwerken.

Biografie / Over E.C. de Ridder

Mijn naam is Esther de Ridder. Vanaf mijn pubertijd ben ik al bezig met yoga en massage. Vanaf mijn twintiger jaren volg ik regelmatig Vipassana retraites. Halverwege mijn twintigerjaren heb ik de opleiding tot Mindfulness en Yin yoga docent succesvol afgerond. Gaandeweg ben ik blijven groeien door cursussen en workshops te volgen op het gebied van alignment-yoga, radja-yoga, integrale yoga en magnetiseren. Op het moment breid ik mijn kennis uit op het gebied van zwangerschapsyoga.

Yoga is voor mij een inspirerende levenswijze die me helpt mee te buigen met het leven, ook wanneer dit er anders uitziet dan ik zelf had bedacht.

De Yogazolder
E.C. de Ridder

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: