Persoonlijke groei Opleiding en Training

InspiRadiance persoonlijke groei
Culemborg

Saskia Bosman geeft lezingen, ervaringsbijeenkomsten en workshops vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als medisch bioloog in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Saskia heeft als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie. De activiteiten zijn gericht op welzijn, innerlijke vrede en liefde en op de ontwikkeling, van binnen uit, van het oneindige potentieel van ieder van ons. Ze organiseert ook natuurbelevings-workshops en reizen om eco-vriendeljk te zwemmen met dolfijnen.

 

Dr. Saskia Bosman is medisch bioloog en heeft onderzoek gedaan op het gebied van celbiologie, hersenen en bewustzijn. Daarnaast heeft ze zich toegelegd op persoonlijke groei, meditatie en energetisch werk. Ze geeft reeds 27 jaar internationaal lezingen en workshops voor persoonlijke groei vanuit haar trainingsbureau InspiRadiance. Saskia is daarnaast actief als zelfstandig wetenschapper.

 

 

 

Biografie / Over Saskia Bosman

Dr. Saskia Bosman is opgeleid als medisch bioloog en heeft onderzoek gedaan op het gebied van celbiologie, hersenen, bewustzijn, lasers, biofotonen en bodemecologie. Ze werkt als zelfstandig wetenschapper. Daarnaast heeft ze zich toegelegd op het geven van trainingen voor persoonlijke groei, meditatie en energetisch werk.

InspiRadiance
Saskia Bosman

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: