Persoonlijke groei Psychosociale therapie

Lichaamsgerichte (Psycho) Therapie en Coaching
Hagestein

Soms moet je de conclusie trekken dat het alleen niet meer lukt. Je wilt iets veranderen, maar je komt steeds weer op hetzelfde uit. Of het gaat niet lekker en je krijgt er geen vat op waardoor. Dan wordt het tijd om er eens aandacht aan te besteden. Samen met iemand die echt naar je luistert en met je meekijkt. Uiteindelijk weet jij het beste wat je nodig hebt, alleen kom je er waarschijnlijk niet zo goed bij. 

Door niet alleen te praten, maar ook het lichaam in te zetten als directe informatiebron kom je sneller tot de kern. In een individueel traject werk je aan een door jouw bepaalde persoonlijke doelstelling. We maken gebruik van de taal van je lichaam. 

Via je lichaam kom je op speelse wijze direct tot de kern en tot nieuwe inzichten. Je lichaam draait er niet omheen, is heel direct en weet veel eerder dan je hoofd wat je nodig hebt. 

Wil je eerst kennismaken? Dat kan in een vrijblijvend eerste gesprek. 

Een persoonlijk traject bestaat uit 1 intake-sessie en indien je doorgaat uit 5 vervolgsessies. Omdat we met Body & Mind Language snel tot de kern komen is dit meestal voldoende. Daarna volgt een evaluatie welke gratis is en waarin gekeken wordt of er behoefte is aan een vervolg. 

Voor meer informatie over de methode Body & Mind Language en de werkwijze, zie de website van LifeMoves. lifemoves

Biografie / Over Jolanda van Elswijk

Mensen omschrijven mij als zorgvuldig, zorgzaam, opmerkzaam, enthousiast, scherpzinnig, toegankelijk en een doorzetter. Het menselijk functioneren, zowel lichamelijk als geestelijk, en de samenhang tussen alles heeft mij al van jongs af aan geboeid. 

Opleidingen: HBO - Creatief Sociaal Pedagogische Hulpverlening (1988), Gediplomeerd doktersassistente (2007), NLP- Practitioner (2011), Gediplomeerd en geaccrediteerd Body & Mind Language Therapeut- Coach en Trainer (2013), Gediplomeerd Life Coach (2017), Diploma HBO- Psychosociale basiskennis (2018), Diploma HBO- Medische basiskennis (2018)

Ik werk voor een belangrijk deel vanuit de methodiek Body & Mind Language en maak daarbij ook gebruik van elementen uit de Cognitieve gedragstherapie, Innerlijk kind werk, De 4 vragen, Systemisch werk, Schematherapie, Yoga, Mindfulness, Lichaamswerk, OverlevingsstrategieĆ«n. 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VIV, Vereniging voor Vitaliteitskunde Registratienummer  1907967

RBCZ Registratienummer (oa. Kies & Vergelijk): 190022R   AGB code praktijk: 90065427   AGB code zorgverlener: 90106203 

LifeMoves, Praktijk voor Energie-Balans en meer Zelfvertrouwen
Jolanda van Elswijk

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.