Persoonlijke groei Kinderen-Ouders

In the Move - Kindertolk
Wijk bij Duurstede

Stel dat je kinderen en ouders vergelijkt met een appelboom met appels. Als er iets niet in orde is met de appel gaan we natuurlijk niet de appel maar de boom helpen. Misschien met meer mest, water of zonlicht. Als we daar voor zorgen, gaat het ‘als vanzelf’ beter met de appeltjes aan de boom en ook met de boom zelf trouwens. Het is een structurele, langdurige verbetering.

Vaak als er iets aan de hand is met een kind, zijn we geneigd onze inspanningen op het kind te richten. Wat ik zo mooi vind aan de PresentChild® Methode is dat wij als ouders eerst naar onszelf mogen kijken (blinde vlekken).  Kinderen laten ons zien waar we werkelijk mee bezig (mogen) zijn. Als je kind klachten heeft of ‘probleem’ gedrag vertoont, zet je kind zich eigenlijk in om jou te laten groeien. 

Als Kindertolk® help ik ouders om de boodschap die het kind voor hen heeft te vinden. Het ontroert me iedere keer weer dat de onderliggende boodschap van de kinderen zo dichtbij de kern komt, dat de kinderen hier zo zuiver in zijn. Het doel is bewustwording waardoor de ouder, maar zeker ook het kind veel meer vrijheid voelt om zichzelf (weer) volledig te kunnen zijn.

Soms is het inzicht dat je hebt gekregen al voldoende, soms is er behoefte aan meer begeleiding. Vanuit mijn achtergrond als hypnotherapeut en yogadocent heb ik veel bagage aan kennis en methodieken waaruit ik kan putten zodat ik een traject op maat kan aanbieden.

Voor meer informatie kan je op mijn website kijken: www.inthemove.nl. Voel je welkom in mijn praktijkruimte in een landelijke omgeving in het buitengebied van Wijk bij Duurstede (net aan de overkant bij het pontje van Beusichem dus vanuit Culemborg ook goed te doen). Ik ben aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen, wellicht wordt het door je ziektekosten-verzekeraar vergoed. 

Yoga in Wijk & Culemborg / In the Move
Marianne Luijk

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: