Duurzaamheid Verhuur Accommodaties

Stadswerkplaats-Culemborg
Culemborg

De Stadswerkplaats-Culemborg biedt organisaties, maar ook particuliere initiatiefnemers de ruimte een activiteit aan te bieden die op vele manieren tot de verbeelding spreekt. Dat kunnen zijn: kunstzinnige, culturele, educatieve, informatieve, maar ook ambachtelijke en praktische activiteiten. De Stadswerkplaats is ook een werkplaats waar iedereen terecht kan met zijn of haar klus, groot of klein. Wat de Stadswerkplaats beoogt te worden is een herkenbare ontmoetingsplaats waar creatievelingen (in de breedste betekenis van het woord) elkaar kunnen ontmoeten, kennis en ideeën kunnen uitwisselen, maar elkaar vooral blijven inspireren.

Naast het aanbieden van activiteiten werkt de stadwerkplaats graag mee aan projecten. De uitvoering van deze projecten wordt gerealiseerd met behulp van de inzet van cliënten vanuit de dagbesteding. Cliënten die tevens werkzaam zijn in de stadswerkplaats.
Met deze werkwijze benadrukt de stadswerkplaats haar maatschappelijke betrokkenheid. Een werkwijze waarin duurzaamheid, maatschappelijk ondernemen en ambachtelijkheid op een natuurlijke manier samenkomen en centraal staan.

Stadswerkplaats-Culemborg
Norine Maniran

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: