Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Yokidoki Yoga en Yoga Health Coaching
Culemborg

Vaak weten we wel wat goed voor ons is. Maar is het niet altijd makkelijk om het ook te doen en vooral ook vol te houden. Dan is het fijn als er een spreekwoordelijke stok achter de deur is of dat we meer inzicht krijgen in hoe het voor onszelf persoonlijk het beste werkt. 

Marien biedt als Yogadocent en Yoga Health Coach in training (aangesloten bij een wereldwijde organisatie) een krachtig en effectief programma aan dat met eeuwenoude beproefde Ayurvedische principes werkt en ondersteund wordt met inzichten uit de Gedragswetenschappen en effectieve Coaching. Met dit Yoga Health programma leer je gezonde Yogi Habits die je op effectieve en persoonlijke wijze kunt implementeren in dagelijkse leven. De ervaring leert dat we vaak te hard, te snel en teveel willen en dat dit geen blijvend en duurzaam resultaat geeft. Dit programma is gebaseerd op de Kaizen methode, met kleine stappen en op persoonlijke wijze zodat het goed kan verankeren in onszelf en in ons dagelijkse leven. 

Het biedt ondersteuning bij het verkrijgen en behouden van een gezond gewicht, effectieve time-management en persoonlijke groei. Je slaap verbetert, je krijgt meer energie en vind weer je eigen natuurlijke ritme in lijn met het ritme van de natuur. Het is geen snelle fix, maar een diepere persoonlijke en effectieve zoektocht naar meer persoonlijke groei op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied.  

Op yokidoki kun je een gratis Coachingsessie boeken.  


 

Biografie / Over Marien van Os

Marien van Os (1965) is een bevlogen docente yoga, kinder- en tieneryoga met een rijke ervaring in het geven van cursussen, workshops, bijscholingen en trainingen op het gebied van Body en Mind. Haar werk is door de jaren heen een samensmelting geworden van Yoga, Energetisch lichaamswerk en Spirituele beoefening. Ze geeft les met compassie, gemak en humor en weet bij ieder persoonlijk aan te voelen wat er nodig om nog meer gecentreerd, ontspannen en vrij te zijn.

Haar yogalessen zijn beïnvloedt door zowel westerse als oosterse inzichten, middels uiteenlopende studies, opleidingen en trainingen. Marien weet dit met passie en plezier over te brengen in haar lessen. En kan mensen inspireren om de rust in zichzelf te vinden en hun eigen levenskracht weer te laten stromen. Als teacher voor de Art of Living Foundation geeft ze op vrijwillige basis Happiness-cursussen en Ademworkshops, die mensen op effectieve wijze ondersteunen om nog positiever en vrijer in het leven te staan. Sinds november 2017 volgt ze een Yoga Health Coach-training (bij worldwide association van BodyHealer) welke ze in mei 2018 zal afronden. 

 

Yokidoki
Marien van Os

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: