Persoonlijke groei Rituelen en Ceremonies

Troost & Trouwen
Culemborg

Troost: Als uitvaartspreker wil ik bijdragen aan een troostrijk afscheid. Het delen van verdriet, het verbinden met elkaar en benoemen van je liefde voor je geliefde. Wanneer je verdrietig bent ervaar je dat je huilt om wat je vreugde schonk. Met aandacht, respect en een luisterend oor kunnen we met elkaar zorgen voor een passende afscheidsceremonie, waarin ook de fijne, blije herinneringen er mogen zijn. Je kunt gebruikmaken van rituelen en symbolen. Nabestaanden, familie en kinderen kunnen deelnemen. Een waardevol afscheid is de kurk van troost waar je een periode op kan drijven.

Trouwen: Als Trouwambtenaar (Babs) heb ik de afgelopen 20 jaar met plezier veel geliefden getrouwd. Zij bezegelden hun liefde met JA. Samen gaan we brainstormen om jullie dag vorm te geven. Ik vind het heel bijzonder dat ik deelgenoot van jullie liefdesverhaal mag zijn. Jullie relatie is mijn inspiratiebron. Mijn doel is het mooiste, (eigen)aardigste bij jullie naar boven te halen. Hierin schuilen voor mij ongekende mogelijkheden om dit in een onvergetelijke, passende, verrassende, interactieve ceremonie aan jullie terug te geven. Ik ga enthousiast aan het werk waarbij je mag vertrouwen op mijn volledige inzet en betrokkenheid. Jullie trouwdag breekt aan, je houdt elkaar goed vast; VOLOP GENIETEN!!!

Troost & Trouwen: Ik werk persoonlijk - warm - omarmend - creatief - respectvol - diepgang - humor - origineel - integer - oog voor detail - enthousiast - eerlijk.

Kort/bondig of uitgebreid het kan allemaal: ik lever maatwerk.

Biografie / Over Astrid Izelaar

Mijn theaterachtergrond leerde me improviseren, spelen tussen het publiek en het maken van solovoorstellingen. Deze kwaliteiten en ervaringen pas ik onder andere toe in mijn huidige werk als uitvaartspreker en trouwambtenaar.

Persoonlijke groei en het leven vieren in al haar (on)mogelijkheden. Door gestorven geliefden heb ik bagage(rugzakje) de inhoud is opgeschud en nu mag ik op de vruchtbare bodem lopen. Ik ervaar dat letterlijk zo. Leven beleven als een uitdaging, is voor mij een onuitputtelijke bron van inspiratie. 

Met de informatie die ik in het voorgesprek ontvang focus ik me om een optimaal resultaat te bewerkstelligen die jullie recht doet. 

Ik mag met toestemming in jullie leven kijken, dat vind ik heel bijzonder, en dan de inhoud belichten om het in een boeiend inspirerend verhaal terug te geven. Jullie zijn uniek dus maak ik een unieke ceremonie. Wat ik van jullie krijg voelt voor mij als een kado. Ik ben zo gelukkig om dit te mogen doen.

Mensen in het zonnetje zetten, aandacht geven die ze verdienen, of nodig hebben, ik doe daar heel graag mijn best voor  in een troostrijke afscheidsceremonie of een sprankelende trouwceremonie komt dat tot uitdrukking. Ik geef graag en ontvang  nog zoveel meer.

Bijzondere combinatie Troost & Trouwen hoor ik weleens. Het antwoord is: LIEFDE  

Troost & Trouwen, dat voelt als ontvangen rijkdom wat ik omarm en zorgvuldig hanteer. 

Ik leef met open vizier en mijn voeten stevig op de Betuwse klei. 

~~~~~~Liefde verbindt~~~~ Troost & Trouwen~~~~verbindt Liefde~~~~~~

 

Troost & Trouwen
Astrid Izelaar

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: