Welzijn Wellness

Schoonheidssalon Alexandra
Ravenswaaij

Ervaar een PUUR MOMENT VOOR JEZELF!  Alexandra heet je van harte welkom bij de schoonheidssalon voor 100% natuurlijke en biologische huidverzorging in Ravenswaaij. 

Deze prachtige salon in Ravenswaaij staat voor persoonlijke aandacht, warmte en gedegen vakmanschap!

Voor de behandelingen gebruik ik het beste dat de natuur te bieden heeft namelijk producten met uitsluitend natuurlijke ingrediĆ«nten zonder enige synthetische en chemische toevoegingen. Daarom is schoonheidssalon Alexandra met recht de natuurlijke schoonheidssalon van de Betuwe. 

Aandacht, vakmanschap en privacy zijn voor mij van groot belang. Om die reden zit er nooit een volgende klant in mijn wachtruimte te wachten en neem ik alle tijd voor een behandeling die wij nodig hebben. Geen standaard aantal minuten maar de tijd die we nodig hebben. Dat maakt een behandeling bij Alexandra echt "een puur moment voor jezelf!" 

Graag tot ziens in mijn schoonheidssalon in Ravenswaaij!

Alexandra Fassotte

Biografie / Over Alexandra Fassotte

Sinds 2001 ben ik Stivas gediplomeerd schoonheidsspecialiste en Sepvo gediplomeerd Pedicure. Daarnaast zijn er vele certificaten toegevoegd waaronder: parfumerie, aromatherapie, manicure, lichaamsmassage, Indian Head massage, visagie en aromatherapie en natuurlijke huidverzorging.

Mensen blij maken is mijn grote levensmissie. Vanuit deze missie en mijn grote passie voor natuur cosmetica is Schoonheidssalon Alexandra in 2002 ontstaan. 

Ik vind het dan ook heel belangrijk dat U centraal staat in mijn salon en dat ik U mag ondersteunen in het behouden van Uw natuurlijke schoonheid. 

Kwaliteit, persoonlijke aandacht, een ontspannen gevoel, rust en natuurlijke huidverzorging staan bij mij zeer hoog in het vaandel. 

Wees van harte welkom!

Warme groet,

Alexandra Fassotte

Schoonheidssalon Alexandra
Alexandra Fassotte

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: