Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Met passie ondernemen zonder stress of onzekerheid • life, ondernemers en loopbaan coach in één
Culemborg

Zoek jij daarbij een betrokken coach die je door de verandering heen gidst? Een duwtje in de rug van een bewuste én ervaren ondernemer die goed is afgestemd op jou? Zodat je jezelf niet hoeft te overschreeuwen en dichtbij jezelf kan blijven? Én wil jij ook tastbaar resultaat binnen 1 of 2 sessies? Dan ben ik je ideale coach.

AANSLUITEN OP WAT JÍJ NODIG HEBT

We gaan aan de slag met wat jij concreet inbrengt en pellen laagje voor laagje af wat onderliggend speelt. Dit levert je nieuwe perspectieven op voor je onderneming, praktijk, initiatief of werk, waardoor je verder kunt. Door mijn afgestemde en introspectieve aanpak krijg je snel helder wat je te doen (en laten) hebt. We zetten precies de stappen die passen bij jou en halen we eruit wat erin zit. Persoonlijke groei en groei van je onderneming gaan daarbij hand in hand. Want voor mij zijn ondernemer en onderneming één. 

Ik begeleid ze naar de bron van hun stress of onzekerheid. Ze maken contact met wat eronder schuil gaat, met het lichaam als ingang. Vaak al in één sessie komen ze terug in hun krachtspositie en gaan ze nieuwe handelingsperspectieven zien. Zodat ze vol zelfvertrouwen dóór kunnen met hun onderneming. Vaak zijn ze verrast over de impact van mijn aanpak. Lees de aanbevelingen maar: dekatalysator/testimonial.

Biografie / Over Lars Lutje Schipholt

Ik ben als integrale coach, lifecoach, loopbaancoach en businesscoach in één. Ik ben NOBCO gecertificeerd. Graag kijk ik met je mee, ondernemend en je hart op de goede plek. Omdat jij voorwaarts wil, vastloopt of jezelf in de weg zit én bereid bent dieper te kijken. Mijn motto: elkaar groter maken.

DOORLEEFDE ERVARING

Mij heeft altijd geïntrigeerd hoe iets werkt en waarom dingen lopen zoals ze lopen. In mijn zoektocht heb ik ervaren dat persoonlijk bewustzijn de sleutel is om op dieper niveau te doorgronden wat er gebeurt en hoe ik dichtbij mijzelf kan blijven.Zo’n 7 jaar geleden liep ik zodanig vast op werk en privé vlak dat ik dieper moest kijken naar mijn eigen ondermijnde neigingen. Hier ben ik zeer intensief mee aan de slag gegaan. Ik ben nu veel bewuster, authentieker en op dieper niveau verbonden met mijzelf en mijn omgeving. Ik voel de onderstroom haarfijn aan.

INTEGRALE, INTROSPECTIEVE EN INTUÏTIEVE BENADERING

Mijn doorleefde en geïntegreerde ervaring is inmiddels leidend geworden in mijn werk als integraal coach voor ondernemende en vaak (al dan niet bewust) onzekere en/of gevoelige mensen. Vaak combineer ik dat met mijn ervaring in het co-creëren van netwerkinitiatieven, het faciliteren van complexe multi stakeholder processen en het in 10 jaar opbouwen en leiden van een adviesbureau.

Ik maak gebruik van allerlei inzichten en methodieken zoals afweerpatronen en contactpositie, hoogsensitiviteit, in het nu zijn, innerlijke familie, lichaamsbewustzijn, mindfullness, neurofeedback, overdracht, stress reductie, systemisch werk, Theory U, trauma verwerking, Voice Dialogue, werken met je levensverhaal, zelfcompassie.

De Katalysator Coaching
Lars Lutje Schipholt

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: