Persoonlijke groei Psychosociale therapie

Begeleiding bij levensloop, zingeving en toekomst
Culemborg

Zingevingsbegeleiding

Een goed gesprek, een luisterend oor en het luchten van je hart. Ieder mens heeft daar op zijn tijd behoefte aan. Om te kunnen voelen wat gevoeld moet worden en om woorden te kunnen geven aan wat er in je leeft. Het leven kan soms pijnlijk of verwarrend zijn. Het kan betekenisloos aanvoelen of ineens anders zijn dan we hadden voorzien. Stilstaan en bezinnen is dan helpend om weer verder te gaan. Tegelijkertijd is dit zeker niet gemakkelijk. Het leven van alledag kan de roep om verstilling inhalen. Het hervinden van vertrouwen, hoop, heling of levenslust vragen zorg en aandacht. Dit geldt ook voor het omgaan met gevoelens van schuld, schaamte en verlies. Een gesprek kan hiervoor ruimte bieden, helderheid verschaffen en verdiepend zijn. 

Persoonlijke begeleiding

Soms loop je tegen dingen aan of zit je niet lekker in je vel. Het kan ook dat dit al een tijd zo is. Iedereen heeft moeilijke periodes in zijn leven. Wanneer de problemen te lastig zijn om zelf op te lossen of wanneer dit te lang duurt kan persoonlijke begeleiding een uitkomst zijn. Unaty biedt ondersteuning bij verschillende uitdagingen in het dagelijks leven en binnen uiteenlopende levensgebieden.

Biografie / Over Una van Maarseveen

Hallo! Ik ben Una van Maarseveen (1983), persoonlijk begeleider en geestelijk begeleider. Ik deel het leven met mijn partner en onze dochter. Als jong meisje vond ik al het heerlijk om in de kringloopwinkel van mijn ouders te luisteren naar mensen en hun uiteenlopende levensverhalen. Ik verwonderende mij er over wat er gebeurde met mensen wanneer ik oprechte en oordeelloze belangstelling toonde. Dit is nooit veranderd. Gaandeweg heb ik mijn levenswerk gemaakt van wat ik als klein meisje al van nature in mij had. Inmiddels heb ik vele mensen nabij mogen zijn en mogen begeleiden in hun ontwikkeling. Boven al voel ik mij een medemens. Ik ervaar het als een grote eer om met iemand een stukje van haar of zijn levenswandel te mogen meelopen. Ik hoor vaak dat ik rust uitstraal, sensitief, toegankelijk en betrokken ben. Afstemmen op de persoon en aanvoelen wat helpend is vind ik prachtig. Met plezier heb ik in het onderwijs, de trajectbegeleiding, het sociaal werk en de geestelijke gezondheidszorg gewerkt. De opleidingen HBO Social work en Master Humanistiek heb ik afgerond en ik blijf mijzelf voortdurend ontwikkelen en bijscholen.

Unaty
Una van Maarseveen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: