Gezondheid Horeca & Catering

ONBESPOTEN groenten en fruit, antibioticavrij vlees en nog veel meer (h)eerlijke producten.
Rijnsburg

Indoorvolkstuin, ontspannen jaarrond op biologische wijze tuinieren in een professionele kas. Geen last van weersinvloeden en een goed (werk)klinmaat. Altijd naast de krop sla en de wortels ook meloenen willen telen? Bij Indoorvolkstuin is dat mogelijk. Het is TUINIEREN met een hoofdletter. Iedere tuin heeft een wateraansluiting, het klimaat wordt geregeld door een procescomputer. Niet veel tijd kwijt aan het wieden van onkruiden. Schadelijke insecten worden bestreden door hun natuurlijke vijanden. Ten opzichte van een buitentuin kun je bij Indoorvolkstuin het hele jaar bezig zijn met je hobby. Doormiddel van een code is er toegang tot de kas 24/7. Op ieder moment van de dag kan je dus je hobby uitoefenen. Op indoorvolkstuin is veel informatie te vinden.

Geen  tijd voor een tuintje maar wel de ONBESPOTEN groenten willen hebben? Geen probleem. gezondergroen dé gezonde winkel van Indoorvolkstuin. Naast de ONBESPOTEN groenten en fruit is er nog veel meer heerlijks verkrijgbaar. Te denken valt aan ANTIBIOTICAVRIJ natuurvlees, honing, jam, sappen, boerenzuivel, pindakaas, olijfolie, ketjap.......Als het maar PUUR is. Via de site te bestellen, maar ook langskomen  kan van maaandag tot zaterdag. Op vrijdagavond geen bezorgkosten in Katwijk, Valkenburg, Rijnsburg, Oegstgeest, Voorhout, Noordwijk en Sassenheim.

Biografie / Over Gerardo van Egmond

Na ruim 20 jaar teler van grootbloemige anjers te zijn geweest heb ik het roer in 2014 omgegooid. Van productiebedrijf voor de export naar het verhuren van tuintjes aan de liefhebber en het verkopen van onbespoten en pure producten aan de consument.

Bij het omschakelen  heb ik besloten om duurzaam de nieuwe weg in te gaan. Geen chemie, geen fossiele brandstoffen .......

Nooit gedacht dat ik het zo leuk zal gaan vinden. Omgang met mensen. Vertellen over je passie, veel leren van anderen. Ik denk regelmatig "dit heeft zo moeten zijn".

 

Indoorvolkstuin / Gezondergroen.nl
Gerardo van Egmond

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: