Persoonlijke groei Coaching - Kindercoaching

Praktijk Erbij | Integratieve kind- en jeugd therapie
Sassenheim

Praktijk Erbij Ik ben Marijke Kuperij, integratief kinder- en jeugdtherapeut. Sinds 20ben ik werkzaam in mijn Praktijk Erbij in Sassenheim en doe dit met veel liefde en toewijding. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan en heb hierdoor een brede expertise opgebouwd. De laatste jaren heb ik mij verder gespecialiseerd in Mindfulness voor kinderen en jongeren en ben opgeleid als trainer bij de Academie for Mindful Teaching in de Methode Eline Snel.

Voor wie? Kinderen kunnen bij mij terecht als er klachten zijn als gevolg van een emotionele gebeurtenis zoals : echtscheiding, overlijden, ziekte, verhuizing. Als er sprake is van factoren die belemmerend weken zoals: faalangst, negatief zelfbeeld, gepest worden, angsten, hyperventilatie, slaapproblemen, buikpijn zonder medische oorzaak, verlegen en teruggetrokken gedrag, onaangepast gedrag. Als extra begeleiding gewenst is bij ADHD, Hoogbegaafdheid, Hoogsensitiviteit.

De praktijk voor integratieve kinder- en jeugdtherapie en coaching is er voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar. De praktijk is gevestigd in Sassenheim maar is ook goed te bereiken vanuit Lisse, Voorhout, Hillegom, Leiden, Oegstgeest, Noordwijk, Katwijk, Nieuw-Vennep en omstreken.

Meer informatie Op mijn site is meer informatie te lezen over de therapie/coaching en vergoedingen door de zorgverzekeraars. Ook vindt u er informatie voor kinderen, voor jongeren en voor ouders. Weet u niet zeker of deze vorm van therapie kan helpen bij uw situatie? Neemt u gerust telefonisch contact op.

Biografie / Over Marijke Kuperij

Ik ben Marijke Kuperij, integratief kinder- en jeugdtherapeut. Sinds 20ben ik werkzaam in mijn Praktijk Erbij in Sassenheim en doe dit met veel liefde en toewijding.

Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan en heb hierdoor een brede expertise opgebouwd. De laatste jaren heb ik mij verder gespecialiseerd in Mindfulness voor kinderen en jongeren en ben opgeleid als trainer bij de Academie for Mindful Teaching in de Methode Eline Snel.

Oorspronkelijk heb ik gewerkt in het onderwijs in binnen- en buitenland. Na 17 jaar in verschillende landen gewoond te hebben samen met mijn man en kinderen hebben we ons 20 jaar geleden weer gevestigd in Sassenheim, waar ik al snel begonnen ben met mijn studie tot kinder - en jeugdtherapeut.

Inmiddels zijn mijn twee dochters volwassen en ben ik sinds kort ook trotse oma van een lieve kleindochter. In mijn vrije tijd wandel en sport ik graag in de buitenlucht.

Op mijn site is meer informatie te lezen over de therapie/coaching en vergoedingen door de zorgverzekeraars. Weet u niet zeker of deze vorm van therapie kan helpen bij uw situatie? Neemt u gerust telefonisch contact op.

Prakijk Erbij
Marijke Kuperij

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: