Persoonlijke groei Coaching - Kindercoaching

Ieder Op Eigen Wijze coaching voor kinderen, jongeren en hun ouders
Sassenheim

..... Maar als dat stralen nu niet vanzelf gaat, uw kind zit in de knoop, en u kunt ondanks al uw liefde en inzet uw kind niet helpen dan is kindercoaching een vorm van laagdrempelige kortdurende hulpverlening. Het is geen therapie en er wordt geen diagnose gesteld.

 D.m.v. gesprekken, spel en creativiteit werk ik met uw kind aan de hulpvraag. Tijdens deze reis leren kinderen/jongeren hun eigen kracht ontdekken en komen hierdoor steviger in hun schoenen te staan en kunnen weer stralen zoals het bij hen past. Bij kinderen jonger dan 8 jaar help ik graag de ouders.

Kan ik u of uw kind helpen?

Heeft u een vraag?

Neem dan gerust contact met mij op.

 

Biografie / Over Angela van Hees

Mijn naam is Angela van Hees en ik woon in een gezellig huis met een heerlijke tuin en 2 katten in Sassenheim. Vanaf een jaar of 5 oud wist ik, ik wil juf worden. En ik werd juf! Vol overgave en plezier heb ik bijna 25 jaar lang fulltime voor de klas gestaan. Er zijn voor de kinderen, daar genoot ik van.

x-tinymce/html En toen ging het licht uit, een zwarte diepe put volgde. Burn out! Een erg moeilijke, verdrietige tijd die zich uiteindelijk ten goede keerde. Want met alle coaching, mindfulness en andere hulp die ik kreeg bij het weer opbouwen van mijn leven, verzuchtte ik vaak: "Had ik dit maar als kind/puber geweten, had ik deze hulp maar zelf gehad". En zo kwam ik in aanraking met de opleiding kindercoach en mindfulness voor kinderen. Want er is toch niets mooier dan kinderen met oprechte aandacht bijstaan in het ontdekken van hun eigen kracht/kwaliteiten en ze zo helpen bij het vinden van het antwoord op hun 'probleem'(levensles). Zodat ze steviger in hun schoenen komen te staan en kunnen stralen zoals het bij hen past.

En zo ontstond mijn praktijk Ieder Op Eigen Wijze. Praktijk voor coaching van kinderen, jongeren en hun ouders, mindfulness, creatief rouwverwerking en leerondersteuning. In de hoop om heel veel kinderen Ieder Op Eigen Wijze te kunnen laten stralen.

Ieder Op Eigen Wijze
Angela van Hees

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.