Persoonlijke groei Coaching - Wandelcoaching

Wandelen naar Werk
Noordwijkerhout

Wandelen naar werk staat voor wandelen en netwerken met en vleugje humor en is er voor werkzoekenden en voor mensen die van wandelen houden Juist, omdat ik geloof in de kracht van het wandelen en van de natuur om stap voor stap in beweging te komen.

Biografie / Over Nathalie Koumans

Soms nemen we in het leven een paar andere afslagen. In mei 2015 nam ik, Nathalie Koumans, een aantal andere afslagen en kwam ik weer op mijn pad terecht en werd Wandelen naar werk geboren. Met Wandelen naar werk help ik jou om weer terug op jouw pad te komen. Stap voor stap. Dat doe ik via wandelingen waarin zowel het krijgen van een stukje inzicht en/of elkaar echt ontmoeten, netwerken en het uitwisselen van kennis en ervaringencentraal staat. Dat doe ik via workshops gericht op werk vinden en/of op het weer vinden van jezelf onder de noemer Wandelen naar Werk en via trajecten.

Daarnaast ben ik een ontzettende wandelgek. Sta ik graag met met mijn vlieger op het strand, Speel ik op zo'n tijd een potje voetbal en geniet ik van mijn moestuin. En een dag niet gelachen en niet gespeeld, dat is een dag niet geleefd. Ik geef graag kleur aan de wereld.

Wandelen naar Werk
Nathalie Koumans

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.