Persoonlijke groei Hypnotherapie

Hypnotherapie, psychosociale therapie, regressie- en reïncarnatietherapie Praktijk Athanor
Hillegom

Met regressie- en reïncarnatietherapie begeleid ik je terug naar een specifieke bewuste of onbewuste ervaring in het verleden die op een ongewenste manier je leven beïnvloeden. Naast het recente verleden en de jeugd worden ook geboorte, zwangerschap, conceptie en alle ervaringen daaraan voorafgaand (vorige levens en periodes tussen levens) in acht genomen. Door het herbeleven van de gebeurtenissen is voor jouw mogelijk om emoties en fysieke pijnen te ontladen. Je wordt je bewust van hoe beperkende patronen en overtuigingen zijn ontstaan, hoe ze zich steeds weer herhalen en hoe ze deel van een specifiek thema uitmaken. Met dit inzicht krijg je de keuze om veranderingen in je leven te brengen.

Biografie / Over Maria Franzi Föllmi

Mijn naam is Maria Franzi Föllmi en ik ben in 1961 geboren in Zwitserland. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Als lerares en later als vertaalster, gaf ik een aantal jaren kinderen en volwassenen les. Vervolgens legde ik me op vrouwenstudies toe en werkte ik in Pakistan en Zimbabwe. Het leven in Azië en Afrika heeft een belangrijke invloed op mijn persoonlijke groei en spiritueel bewustzijn gehad.
Daarom ben ik mij gaan verdiepen in de helende krachten van Reiki, edelstenen, Bachbloesem en in de chakra-psychologie. In 2002 rondde ik mijn opleiding als edelsteentherapeut af en sinds 2003 ben ik Reiki Master. Vanaf die tijd geef ik regelmatig verschillende cursussen en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Vanwege mijn groeiende belangstelling in de mens en zijn bewustwordingsproces, heb ik de 2-jarige studie tot reïncarnatietherapeut gevolgd aan de School voor Reïncarnatietherapie Nederland (SRN) en deze in 2008 succesvol afgerond. Bovendien heb ik in 2012 de opleiding als holografisch kindertherapeut afgesloten. Sinds januari 2014 maak ik deel van het docententeam van de SRN.

Athanor
Maria Franzi Föllmi

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.