Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Neuro Emotionele Integratie (NEI coaching)
Noordwijkerhout

NEI COACHING  & ACCESS BARS

Naast mijn innerlijke zintuigen helder zien, - voelen, - weten en - horen, maak ik bij het coachen gebruik van Acces Bars en Neuro Emotionele Integratie, kortweg NEI. Hiermee kom ik direct tot de kern van een probleem om het vervolgens op te lossen. Tijdens de sessie voel je direct verschil omdat jouw onderbewuste alles wat wordt benoemd direct loslaat. Eén sessie kan al voldoende zijn om een ongewenste gemoedstoestand blijvend te veranderen. Emoties zijn vergelijkbaar met apps die op de achtergrond blijven draaien. Deze kun je verwijderen waardoor er direct verandering optreedt. NEI is geschikt voor vele doeleinden, kijk op mijn website voor een uitgebreide beschrijving bij 'Consulten'. Vervolgens doorscrollen naar NEI. Ben je nieuwsgierig en wil je werkverslagen lezen, dan vind je die zowel op mijn website ;//praktijk-levenskracht/blogs als op mijn facebook pagina praktijklevenskracht  

Heb je vragen, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Iik sta je graag ter woord.

Biografie / Over Els Van Dam

Over Els

Door mijn werk als schoonheidsspecialiste, inmiddels 10 jaar geleden, heb ik ervaren ik dat ik het leuk vind om mensen verder te helpen: om zowel een luisterend oor te bieden als te spiegelen tijdens de gesprekken die ontstonden wanneer zij in de behandelstoel lagen. Ondanks dat ik hooggevoelig ben en destijds mijn intuïtie volgde, miste ik een aantal handvaten om verder te komen.

Ik ben opleidingen gaan volgen:

Intuïtieve Ontwikkeling, Reiki I/II/, Reiki III (Master), Reconnective Healing® I/II, Reconnective Healing® III (practitioner: je kunt ook bij me terecht voor jouw Persoonlijke Reconnectie), NLP, Paranormaal Therapie, Therapeutisch Mediumschap, Trance Healing®, Paramedisch & Psychosociaal Mediumschap,
NEI coaching en Access Bars®.Er ging een nieuwe, prachtige en boeiende wereld voor me open, een wereld waarin ik letterlijk thuis kwam en mijn echte passie ontdekte. Inmiddels heb ik me volledig toegelegd op het coachen, helen en bewust maken van mensen. Waar psychologie zich voornamelijk bezighoudt met mentale processen, richt ik mij op het totale proces: energetisch, spiritueel, mentaal en fysiek.  

Mensen weten vaak wat er aan de hand is, hetzij bewust danwel onbewust, en kennen de vele oefeningen uit de cognitieve therapie. Het brengt met name hooggevoelige mensen niet veel verder, omdat het niet meer kunnen voelen of angst om te voelen een probleem vormt, wat voor innerlijke conflicten en stagnatie van energie zorgt. Daarnaast is het leren schoonmaken en schoon houden van je energieveld belangrijk omdat een vervuild energieveld je functioneren negatief beïnvloedt.

Kracht, Eigenwaarde en Plezier in het leven hervind je door het oplossen van pijnstukken en verkregen inzichten. Dit hoeft geen wekenlang traject te zijn: dankzij de hoge energetische frequentie en het werk wat we samen verrichten, gebeurt er in één consult ontzettend veel.
 

Praktijk LevensKracht
Els Van Dam

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: